Rovana Plumb face dovada plăţii timbrului de mediu şi anunţă că dă în judecată „România libera”

Rovana Plumb, ministrul Muncii, a postat pe o reţea de socializare copia prin care face dovada că a achitat timbrul de mediu pentru autoturismul marca Audi şi precizează că va da în judecată pe autorii articolului din „România Liberă".

RomaniaTV.net
29 oct. 2014, 11:36

„Am luat decizia de a-i acţiona în judecată pe autorii articolului din ‘România Liberă’, deoarece autoturismul Audi care a fost în proprietatea mea a fost înmatriculat în România şi s-a plătit timbrul de mediu pentru el, fiind respectate toate reglementările în vigoare. În acest sens, fac dovada plăţii timbrului de mediu, prezentându-vă o copie a chitanţei. Ulterior, această maşină a fost vândută, fapt consemnat şi în declaraţia mea de avere, care poate fi consultată de oricine doreşte”, a scris Rovana Plumb pe pagina personală de Facebook.

 

Ministrul Muncii a mai precizat că maşina cu numerele de Bulgaria fotografiată de „România liberă” este o altă maşină faţă de cea vândută şi nu aparţine nimănui din familia ei.

„În ceea ce priveşte autoturismul Audi cu numere de înmatriculare de Bulgaria, care apare în fotografia realizată de ‘România liberă’, precizez că este vorba de o cu totul altă maşină care nu mi-a aparţinut niciodată şi care nu-mi aparţine nici mie şi nici vreunui alt membru al familiei mele”, a mai scris Rovana Plumb pe Facebook.

România liberă a publicat un articol în data de 19 octombrie 2014 în care a acuzat-o pe ministrul Muncii Rovana Plumb că și-a înmnatriculat o mașină în Bulgaria, pentru a scăpa de taxa de mediu.