Roxana Alexandra, tânăra răpusă de cancer, plânsă de toți prietenii și rudele. Mesajul pentru ministrul Educației: „Vă rog să faceți ca astfel de traume să nu mai existe”

Destin tragic pentru o tânără din Capitală. Roxana s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu cancerul. Tânăra studentă s-a luptat până în ultima clipă nu doar cu boala, ci şi cu un sistem de învăţământ greoi şi lipsit de empatie.

05 oct. 2022, 11:15
Roxana Alexandra, tânăra răpusă de cancer, plânsă de toți prietenii și rudele. Mesajul pentru ministrul Educației: „Vă rog să faceți ca astfel de traume să nu mai existe”

Roxana a murit după ce a dus o luptă teribilă cu maladia. Tânăra a fost studentă a Universității Politehnica din Capitală, iar cei ce au cunoscut nu pot să creadă că fata s-a stins din viață. Apropiații au transmis sute de mesaje pe rețelele de socializare.

Așa cum o descriu apropiații, Roxana era o fată cu un suflet bun, care se oferea mereu să îi ajute pe ceilalți și era o prietenă adevărată. Era mereu cochetă și atentă la felul în care arăta și îi plăcea foarte mult să se machieze. Tânăra lucra la Sanador de doi ani de zile.

Apropiații tinerei sunt extrem de îndurerați că a plecat pentru totdeauna: „A plâns după Bacalaureat. Apoi a reușit să realizeze că trauma cea mai mare nu erau notele, ci cancerul cu care se lupta”

”Roxana îmi scria după Bacalaureat ca a plâns și abia după examen s-a mai adunat și a reușit să realizeze că trauma cea mai mare din viata ei nu erau notele de la Bacalaureat, ci cancerul cu care încă lupta atunci. Doamnă ministru al Educației, vă rog ca primul lucru pe care sa îl faceți să fie ca astfel de mesaje, de traume să nu mai existe!”, este unul dintre mesajele cutremurătoare. Femeia a mărturisit că Roxana s-a temut mai mult de examenul de Bacalaureat decât de boala de care suferea.

”Drum lin către îngeri, Roxi, ai fost o fată foarte puternică și curajoasă, ai fost o luptătoare”, ”Drum lin, frumoasa mea! Să ai grijă de toți copilașii care sunt în aceeași situație ca tine, așa cum ai făcut și până acum.”, au fost alte mesaje.

Apropiații sunt în stare de șoc, iar familia nu poate să se obișnuiască cu faptul că Roxana nu mai este. Toţi cei care doresc să-şi ia la revedere!” de la ea, o pot face până joi, la biserica Sfânta Treime din București.

Citește și Roxana Alexandra a murit de cancer! Tragedia uriaşă care a îndoliat întreaga ţară: „Ai luptat incredibil, ai avut un suflet curat și bun”

Citește și Tragedie în Capitală. Un renumit chirurg a murit după ce s-a aruncat de la etaj