Roxana din Oneşti i-a sucit minţile unui milionar american. Acesta i-a trimis sute de mii de dolari. Cum s-a terminat totul

Roxana din Onești a fost obligată de bancă să scoată din cont suma de 230.000 de euro cash. După doar câteva minute, după ce s-a urcat în mașină, tânăra a fost înconjurată de mascați și dusă la audieri.

18 iun. 2019, 10:24
Roxana din Oneşti i-a sucit minţile unui milionar american. Acesta i-a trimis sute de mii de dolari. Cum s-a terminat totul

Ce se întâmplase? Tânăra trăise o poveste incredibilă cu un milionar american, care i-a trimis bani mulți în conturi, scrie libertatea.ro. De aici au început și suspiciunile autorităților din România.

Mișcările din cont, de ordinul zecilor de mii de euro, i-au agitat pe angajații băncii. De felul ei, banca nu crede în noroc. Cu atât mai puțin în dragoste. I-a mirosit a spălare de bani. Pe 20 august 2018, un mail i-a tulburat Roxanei somnul de după-amiază.

Citeşte şi Roxana Dobre, lămuriri despre boala necruţătoare de care ar suferi Florin Salam. Cum a fost surprins la metrou VIDEO

La ora 15.35, Georgiana Chiriac, care se ocupa direct de contul oneștencei, a expediat de la calculatorul din bancă somația privind decizia de încheiere a colaborării. Și o avertizare că până pe 17 octombrie 2018 este musai să facă și curat în toate cele trei conturi. Altfel, i le închide și îi rămâne să fluiere la pagubă.

Mașina care îi plimba pe Roxana și pe amicul însoțitor n-a apucat să iasă din oraș, că o operațiune ca-n filme i-a tăiat calea. Erau fetele și băieții de la Oficiul pentru Combaterea Spălării Banilor, care, ca să nu dea prea tare de bănuit, n-au intrat în acțiune din momentul în care Roxana a ieșit din bancă. În mașină, anchetatorii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Brașov – Serviciul de Combatere a Criminalității Informatice găsesc, într-o geantă neagră de laptop, o sumă amețitoare: 231.200 de euro. Fata este luată pe sus de „mascați” și dusă la audieri. În loc de bijuterii, cum îi dăruia Jay, primește calitatea de suspect. Apare bănuiala de venituri ilicite și este încadrată la spălare de bani.