Roxana Dobre a plecat de acasă cu copiii. Soţia lui Florin Salam a ajuns la capătul răbdării

Soţia lui Florin Salam a plecat din nou de acasă. Totul se întâmplă la doar o săptămână după ce în presă a apărut o imagine compromițătoare cu Florin Salam, care era într-o cameră de hotel împreună cu o puștoaică dezbrăcată complet. Nu e prima dată când Roxana Dobre părăseşte căminul conjugal. În urmă cu nouă luni, bruneta și-a luat fetițele și s-a mutat la familia ei, deși era însărcinată cu al treilea copil.

RomaniaTV.net
31 iul. 2018, 11:10
Roxana Dobre a plecat de acasă cu copiii. Soţia lui Florin Salam a ajuns la capătul răbdării

Florin Salam avea motive să chefuiască, în urmă cu aproape două săptămâni, când iubita lui i-a dăruit un băiețel. Numai că manelistul ar fi făcut-o, din plin, cu doar câteva zile înainte de marele eveniment, și nu oricum, ci alături de o puștoaică goală, într-o cameră de hotel. Potrivit cancan.ro, imaginile controversate cu Florin Salam și tânăra goală într-o cameră de hote au fost făcute cu zece zile înainte ca Roxana Dobre să aducă pe lume al treilea copil.

Vezi şi: Florin Salam, MANEAUA SCANDALOASĂ care a dus la război în lumea interlopă. Mesaj AMENINŢĂTOR pentru MANELIST

Party-ul incendiar ar fi avut loc după un spectacol susținut de manelist, iar fotografia cu pricina a fost făcută chiar de către unul dintre prietenii lui Salam. Fata este complet dezbrăcată, iar manelistul, lipit de ea, în chiloți și în tricou.

Florin Salam nu a recunoscut băiatul pe care îl are cu Roxana Dobre. S-a întâmplat în ciuda faptului că, atât înainte de a veni pe lume Simon Ștefan, dar și după ce s-a născut, manelistul radia de fericire. Câțiva apropiați au dezvăluit motivul pentru care celebrul artist nu a ajuns din prima la Serviciul de Stare Civilă, astfel că micuțul poartă numele mamei deja.