Roxana Ionescu a dezvăluit SECRETUL unor SÂNI PERFECŢI: „Bunica m-a învăţat să…”

Roxana Ionescu, cunoscută şi după pseudonimul "Mama Natură" a cunoscut succesul datorită sânilor ei mari şi naturali, care au încins imaginaţia bărbaţilor în numeroasele apariţii din revistele cu iepuraş. Pentru că fiecare femeie îşi doreşte să deţină măcar un sfert din ceea ce are vedeta TV, aceasta şi-a dezvăluit secretul sânilor perfecţi.

RomaniaTV.net
29 iun. 2015, 12:14
Roxana Ionescu a dezvăluit SECRETUL unor SÂNI PERFECŢI: „Bunica m-a învăţat să…”

Roxana Ionescu a făcut recent o mărturisire de zile mari şi a dezvăluit secretul bustului său impresionant!

„Mama Natură” Roxana Ionescu, veste proastă pentru bărbaţi

Sânii au fost moşteniţi pe linie maternă, atât mama, cât şi bunica Roxanei etalând la viaţa lor busturi frumoase şi greu de ignorat. Puţini sunt cei care ştiu însă că în familia blondei, femeile aveau un cult pentru sâni şi tot felul de secrete care se transmiteau de la mamă la fiică sau de la bunică la nepoată, informează WoWBiz.ro.

„Am crescut la bunica maternă şi mare parte din vacanţe tot acolo mi le-am petrecut. Tot bunica, mama mamei, m-a învăţat să mă spăl în copaie, în spatele casei, ca să am sâni frumoşi. Asta făceam toată ziua: cântam, dansam şi mă duceam în spatele casei cu copaia, cu albia de lemn şi îmi spălam sânii. Nu ştiu de unde chestia asta. Era o vorbă moştenită din bătrâni pe care mi-o tot spunea bunica. La noi a mers”, a declarat recent Roxana Ionescu.

Citeşte şi  Pedepsită pentru trădare. Ce vedetă a Antenei 1 a fost dată afară