Roxana Ionescu a făcut anunțul după 10 ani de relație: „Să accepți cât ție ți-e bine”

Roxana Ionescu a făcut anunțul după 10 ani de relație. 'Mama Natură' și Tinu Vidaicu s-au cunoscut în clubul deținut de omul de afaceri în Timișoara și se iubesc de un deceniu. Începutul relației a fost unul mai degrabă dificil și asta din cauza distanței, blondina fiind în București, el în capitala Banatului.

14 oct. 2023, 18:52
Roxana Ionescu a făcut anunțul după 10 ani de relație: „Să accepți cât ție ți-e bine”
Roxana Ionescu a făcut anunțul după 10 ani de relație

Roxana Ionescu a făcut anunțul după 10 ani de relație. La început, era mai dificil să mențină o legătură puternică, însă totul s-a rezolvat când blondina a decis să se mute la Timișoara.

Roxana Ionescu a făcut anunțul după 10 ani de relație

Fosta asistentă TV a vorbit despre relația pe care o are cu Tinu Vidaicu și consideră că nu există relații perfecte, ci totul ține de compatibilitate, de acceptarea celuilalt, și, în opinia vedetei, foarte important este ca fiecare membru al cuplului să știe să mai lase de el.

Nu cred că există o relație perfectă, ca-n povești. Cred că există relații care te fac pe tine sau pe doi implicați să se simtă minunat unul alături de celălalt și asta se transmite și o simt și oamenii din afară.

Secret nu există, există doar această compatibilitate, acceptare și maturitate și atunci dacă există compatibilitate, există acceptare, există încredere, astea sunt deja clasice (…) Cred că tot timpul trebuie să înveți să mai lași și de la tine în orice situație, și cu atât mai mult în relație de cuplu. Să lași cât ție ți-e bine, să accepți cât ție ți-e bine”, a spus Roxana Ionescu, la Antena Stars.

Citește și: Roxana Ionescu, mamă după ce a pierdut sarcina. „Mă bucură că putem vorbi despre acest lucru”

Dieta fabuloasă a Roxanei Ionescu

Formele de invidiat ale Roxanei Ionescu au fost mereu apreciate, iar decolteul ei a făcut mereu ravagii printre bărbați. Chiar dacă nimeni nu a avut ce să-i reproșeze la adresa siluetei, ea a considerat că trebuie să scape de vreo 15 kilograme pe care le considera în plus.

Am aceeaşi greutate din 2006, de când am văzut că ceva nu e în regulă cu corpul meu şi am slăbit. Am învăţat să mănânc sănătos şi nu fac nimic altceva. Nu-mi plac persoanele care spun că mănâncă o cireaşă şi o căpşună şi slăbesc.

Eu mănânc la ore fixe, trei mese pe zi, puţin, cât să mă satur, salate, supe, grătar, peşte, iaurturi. Nu mănânc prăjit, dar uneori îmi fac poftele cu cartofi prăjiţi, paste, dar aceste pofte „nocive’ mi le fac o dată pe săptămână, la masa de prânz, de obicei sâmbăta. Mănânc şi dulciuri, sunt „umană’.

La sală, în mod normal, merg de trei ori pe săptămână, anormal, n-am ajuns de câteva luni, dar compensez, pentru că sunt o persoană activă.

Fac acasă exerciţii, abdomene, mă mai apucă în hoteluri, dansez până transpir, mai folosesc câte o cremă anticelulitică şi-mi fac masaj dacă nu reuşesc să ajung la salon. O cremă nu face minuni, o dietă fără sală, la fel, nu va face nimic, nici sală fără dietă, trebuie să existe un echilibru în toate”, și-a dezvăluit Roxana Ionescu.