Roxana Ionescu şi Tinu Vidaicu s-au căsătorit în secret! Primele imagini cu cei doi miri

Roxana Ionescu şi iubitul ei, Tinu Vidaicu, s-au căsătorit în secret joi, 20 februarie. Cei doi sunt împreună de cinci ani, anul trecut, când credeau că, în sfârşit, vor deveni părinţi, blondina a pierdut sarcina în luna a şasea.

RomaniaTV.net
21 feb. 2020, 06:04

Vedeta şi partenerul ei au pășit de mână în fața ofițerului de la Starea Civilă din Timișoara, unde au plănuit ceremonia în mare secret. „Cu toata inima pentru toata viata„, a scris blondina la imaginea postată pe reţelele de socializare.

 

Roxana Ionescu a fost cerută în căsătorie în 2019 Roxana și iubitul ei au devenit nașii fetiței unor prieteni, mai exact în luna aprilie, după ce au aflat că vor deveni părinți.

Din păcate, cu câteva săptămâni înainte să nască, fosta asistentă TV a pierdut sarcina. Roxana Ionescu s-a retras din lumea televiziunii după aproape 15 ani de activitate și s-a mutat la Timișoara ca să fie mai aproape de logodnicul ei.

TRAGEDIE: Roxana Ionescu a pierdut sarcina. Anunţ teribil: „Nu va mai exista niciun bebe!” Ce s-a întâmplat

Se pregătește să fie mămică, după ce în vară a pierdut sarcina

Din nefericire, Roxana a pierdut sarcina la sfârşitul lunii iulie. Anunțul trist a fost făcut chiar de Tinu Vidaicu, prin intermediul rețelelor de socizlizare. Bărbatul a precizat că el și frumoasa blondă nu au renunțat la ideea de a deveni părinți pe viitor.

Roxana Ionescu s-a retras din lumea televiziunii după aproape 15 ani de activitate și s-a mutat la Timișoara ca să fie mai aproape de logodnicul ei, Tinu Vidaicu, un om de afaceri timișorean. Fosta “Mama Natură” nu se grăbește să îmbrace rochia de mireasă, ci se bucură de fiecare clipă petrecută cu partenerul ei.

Citeşte şi: Roxana Ionescu a dezvăluit SECRETUL unor SÂNI PERFECŢI: „Bunica m-a învăţat să…”

„În ultimii cinci ani am făcut naveta, am fost navetistă de lux, aşa îmi plăcea mie să spun. Stau cu iubitul meu la Timişoara şi vin la Bucureşti când este cazul. Jobul meu, fostul meu job (n.r. aşa s-au cunoscut). Uşor uşor am început o colaborare, a urmat una personală şi uite aşa au trecut cinci ani. Are două cluburi. Da, ne gândim şi la căsătorie, nu ştim încă când.

Suntem foarte agitaţi, continuu plecăm, avem ceva de făcut. Ne-am propus să călătorim foarte mult. Vorbim în fiecare zi la telefon, de văzut ne vedem mai rar (n.r. cu părinţii). Ne este dor, dar m-au înţşeles, m-au susţinut şi asta m-a ajutat foarte tare să merg mai departe, să merg pe drumul meu. Aici e mai aglomerat. Din august de când am plecat…”, declara Roxana Ionescu la „Vorbește Lumea”.