Ruby, accidentare serioasă la “Dancing on Ice”! “Mi-au zis să nu mai urc pe gheață”

În ediția de sâmbătă, 19 martie, de la „Dancing on Ice”, de la Antena 1, Ruby a dezvăluit că s-a accidentat extrem de grav, iar medici i-au recomandat să nu mai urce pe gheață.

19 mart. 2022, 23:34
Ruby, accidentare serioasă la “Dancing on Ice”! “Mi-au zis să nu mai urc pe gheață”

După primul număr executat la “Dancing on Ice”, Ruby s-a ales cu accidentare extrem de serioasă. După un șpagat spectaculos și adânc, executat direct din mers, cântăreața s-a ales cu o ruptură de ligament de toată frumusețea, care a ținut-o departe de antrenamente. Partenerul ei, Zsolt, i-a interzis să mai intre pe gheață până când nu s-a refăcut. Așa că, revenirea artistei a fost timidă și plină de teamă, să nu cumva să mai pățească și altceva.

Ruby, accidentare serioasă la “Dancing on Ice”!

CITEȘTE ȘI: Iubita lui Cătălin Scărlătescu revine la Antena 1! În ce emisiune va apărea “Șefa răutăților” de la iUmor

Cântăreața a explicat că după accidentare au urmat câteva ședințe de kinetoterapie, iar în materialul video de sâmbătă seara se vedea cum artista țipa de durere.

„Din focul pasiunii m-am aruncat direct în șpagat. Și am simțit că ma înjunghie, că mă ia așa, ceva.. (..) Asta îmi trebuia mie acum. Mi-au zis să nu mai urc pe gheață.”, a spus Ruby la repetiții.

De ce nu vrea artista să se căsătorească

CITEȘTE ȘI: Ce spune Bursucu despre matinalul de la Antena 1! S-a resemnat în fața concurenței! “Greșeala supremă de a se pune într-o concurență cu Răzvan și Dani”

Vedeta a dezvăluit gestul extrem la care a recurs la un moment dat, din gelozie. Invitată într-un podcast, Ruby a făcut mai multe mărturisiri despre viața personală şi a recunoscut că gelozia este prezentă în ceea ce o privește. „A fost aici vreo fată pe care s-o întrebi dacă e geloasă și să spună „nu”? Nu știu dacă sunt geloasă, posesivă, control freak… ceva pe acolo, toate!”, a spus Ruby în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

Artista a povestit și o situație în care gelozia a făcut-o să facă lucruri neașteptate: „Am ieșit în pijamale noaptea, am chemat și două prietene, și am luat-o pe străzi. Ne-am dus într-un club ca să-l găsim!”. Ruby nu vrea să se căsătorească și nici să aibă copii. Cântăreața susține că își consideră cele zece animale de companie parte din familie și simte că necuvântătoarele sunt copiii ei.

Ana Claudia Grigore, 32 de ani, cunoscută sub numele de scenă Ruby, s-a născut în Medgidia pe 28 ianuarie 1989. A absolvit liceul de muzică „Dinu Lipatti”, secția Arta Actorului, după care a lucrat în domeniul jurnalismului, fiind redactor la două reviste! Ruby și-a ales numele de scenă după un cântec al formației engleze Kaiser Chiefs.