Ruby nu se mai bucură de sărbătorile de iarnă. Motivul pentru care Crăciunul o lasă rece: „Acum nu mai sărbătoresc la fel”

Ruby a declarat că sărbătorile de iarnă și-au pierdut farmecul de când nu mai este copil. Artista a povestit cum se distra atunci când era mică.

25 dec. 2021, 20:58
Ruby nu se mai bucură de sărbătorile de iarnă. Motivul pentru care Crăciunul o lasă rece: „Acum nu mai sărbătoresc la fel”

Ruby a mărturisit că pentru ea sărbătorile de iarnă și în special Crăciunul și-au pierdut semnificația pe care o aveau odinioară și nu se mai bucură la fel.

Ruby, gest extrem făcut din gelozie. De ce nu vrea artista să se căsătorească

Vedeta a făcut o dezvăluire emoționantă și a spus că pentru ea, Crăciunul este sinonim fericirii pe care o simțea atunci când era copil și se bucura de lucrurile simple alături de ceilalți micuți de vârsta ei. Ruby a menționat că în prezent sărbătorile nu mai au același farmec, iar bucuria inocenței lipsește.

„Eu, când mă gândesc la Crăciun, mă gândesc la cât de frumos era în copilărie. Nu mai sărbătoresc la fel acum, dar atunci era tare drăguț, pentru că aveam ocazia să ne jucăm altfel.

Era foarte frumos când împodobeam bradul, când îl despodobeam și-l duceam afară, la stradă, cu restul copiilor și-l mai împodobeam, ca să zic așa, cu ambalajele goale de la bombonelele pe care deja le mâncasem. Nu știu! Căldură simt … Acum nu mai sărbătoresc la fel”, a mărturisit Ruby, pentru CANCAN NEWS.

Ruby a clacat pe Instagram. Dezvăluiri despre drama ascunsă a vieții ei: „Am suferit, dar am refuzat să mă axez pe durere”

Ruby este o vedetă foarte dezinvoltă careia nu îi este teamă să-și recunoască vulnerabilitățile în fața fanilor prin mărturisiri neașteptate pe rețelele de socializare.

Artista a povestit în lacrimi despre momentul dureros în care părinții ei au divorțat.

Ruby a izbucnit în plâns, pe Instagram: „Fac story-ul ăsta pentru că nu mai pot”

Viața lui Ruby, înainte să devină celebră a fost mereu învăluită în mister. Artista fost crescută de bunica ei pe care o divinizează, iar părinții ei au divorțat atunci când era adolescentă. La o vârstă fragedă și vulnerabilă, Ruby a încercat să-și dedice toată atenția carierei muzicale.

Artista a retrăit clipele dureroase chiar într-un taxi, acolo unde șoferul a reușit să o imprsioneze până la lacrimi cu povestea sa de viață.

”M-a emoționat un domn de Uber atât de tare.”, le-a transmis Ruby fanilor pe Instagram.

Artista, înzestrată nu numai cu talent, dar și cu ambiție și determinare, a reușit să treacă peste despărțirea părinților cu ajutorul  muzicii, care a fost un refugiu ce mai târziu i-a adus succesul.

”Eram conștientă de probleme și de o posibilă despărțire, însă s-a întâmplat când eram deja măricică. Aveam deja visele mele, perspectiva mea despre viață. Am suferit, dar am refuzat să mă axez pe durere. Am depășit momentul și am înțeles că în viață astfel de lucruri se întâmplă și nu se întâmplă doar în familia mea, din păcate. Nimic nu e veșnic!”, a declarat Ruby, potrivit CanCan.