Ruby a clacat pe Instagram. Dezvăluiri despre drama ascunsă a vieții ei: „Am suferit, dar am refuzat să mă axez pe durere”

Ruby a vorbit pentru prima dată despre momentul dureros al vieții ei pe care îl va purta mereu în suflet în ciuda statutului pe care i l-a adus celebritatea.

19 oct. 2021, 14:02
Ruby a clacat pe Instagram. Dezvăluiri despre drama ascunsă a vieții ei: „Am suferit, dar am refuzat să mă axez pe durere”

Ruby este o vedetă foarte dezinvoltă careia nu îi este teamă să-și recunoască vulnerabilitățile în fața fanilor prin mărturisiri neașteptate pe rețelele de socializare.

Artista a povestit în lacrimi despre momentul dureros în care părinții ei au divorțat.

Viața lui Ruby, înainte să devină celebră a fost mereu învăluită în mister. Artista fost crescută de bunica ei pe care o divinizează, iar părinții ei au divorțat atunci când era adolescentă. La o vârstă fragedă și vulnerabilă, Ruby a încercat să-și dedice toată atenția carierei muzicale.

Artista a retrăit clipele dureroase chiar într-un taxi, acolo unde șoferul a reușit să o imprsioneze până la lacrimi cu povestea sa de viață.

”M-a emoționat un domn de Uber atât de tare.”, le-a transmis Ruby fanilor pe Instagram.

Artista, înzestrată nu numai cu talent, dar și cu ambiție și determinare, a reușit să treacă peste despărțirea părinților cu ajutorul  muzicii, care a fost un refugiu ce mai târziu i-a adus succesul.

”Eram conștientă de probleme și de o posibilă despărțire, însă s-a întâmplat când eram deja măricică. Aveam deja visele mele, perspectiva mea despre viață. Am suferit, dar am refuzat să mă axez pe durere. Am depășit momentul și am înțeles că în viață astfel de lucruri se întâmplă și nu se întâmplă doar în familia mea, din păcate. Nimic nu e veșnic!”, a declarat Ruby, potrivit CanCan.

Ruby, făcută praf de Oana Zăvoranu: „Urâtele sunt urâte. I s-a livrat „dulceața” și lu’ miloaga asta”

Oana Zăvoranu continuă seria atacurilor la adresa vedetelor din showbiz. De această dată, Ruby a fost luată în colimatoriu şi făcută praf. Zăvoranca a distribuit un colaj cu mai multe vedete din România în care se afișau fie nemachiate, fie fără operații estetice, printre care era și cântăreaţa.

În dreptul imaginii era scris mesajul „Dovada că nu există femei urâte, ci doar femei sărace”, dar vedeta nu a fost de acord cu acea afirmație, replica ei fiind: „Nu sunt de acord. Urâtele sunt urâte”, pe Instagra, potrivit Spynews.ro.

„I s-a livrat „dulceața” și lu miloaga asta, mă… și mulțumește frumos pentru pomană. Să fie primit, nu? Un arond corespunzător, în caz că erați chiori.

Tu ești cu tupeul la tine grupa mare. Așa, postează tot, nu te lăsa, că așa mai primești și alte mocangeli. Păi ori nu ți-a pus nimic ori sunt bogate? Deci trebuia să fie și un R@#$x, ceva în ele, nu? ”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram, în dreptul InstaStory-ului cu Ruby.