Ruby a izbucnit în plâns, pe Instagram: „Fac story-ul ăsta pentru că nu mai pot”

Ruby a izbucnit în plâns, pe pagina sa de Instagram. Vedeta este extrem de sensibilă când vine vorba despre animale, dar mai ales de cele chinuite şi fără adăpost. Nu mai este un secret că vedeta iubeşte foarte mult patrupedele, are 13 acasă, unele dintre ele fiind adoptate.

22 mart. 2021, 20:56
Ruby a izbucnit în plâns, pe Instagram: „Fac story-ul ăsta pentru că nu mai pot”
Ruby a izbucnit în plâns, pe pagina sa de Instagram

Ruby a izbucnit în plâns, pe pagina sa de Instagram. „De fiecare dată când îmi trimiteți mie poze cu căței loviți, animale chinuite, vreau să știți că eu le iau personal și le transform în responsabilitatea mea directă. Și nu am cum, nu pot să ajut toți câinii din lume. Dacă aș putea aș vrea să fac asta. Am ”700” de animale în casă, mi-e foarte greu să mai iau una, darămite un câine.

Când dați de animale rănite faceți tot posibilul să le salvați voi, cum și eu am făcut cu toate animalele mele pe care le-am găsut pe drumuri până acum. Fac story-ul ăsta pentru că nu mai pot, pentru că sunt mulți oameni care mă roagă să-i ajut.

Citeşte şi: Ruby, dezamăgită de gestul fotbalistului de la Arsenal, David Luiz: „Nu i-am răspuns şi mi-a dat block. Mi-a trimis multe poze”

Ruby a izbucnit în plâns, pe pagina sa de Instagram

Nu mai pot. Eu iubesc animalele mai mult decât orice pe lumea asta și orice văd sufăr ca și cum e al meu. Ca și cum refuz să ajut. Am primit mai devreme un mesaj de la o domnișoară de aici din București, care încearcă să ajute un cățel lovit de mașină. O să vedem ce putem face pentru el, o să-i sun pe prietenii mei de la asociație și o să-i rog să intervină, să ajute, dar de fiecare dată după ce ajut un cățel al străzii mă gândesc ce fac cu el mai departe, că nu pot să-i iau pe toți la mine acasă. Am 13 animale

”, a spus artista pe pagina ei de Instagram.

Ruby a izbucnit în plâns pe Instagram.

Ruby, făcută praf de Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu

continuă seria atacurilor la adresa vedetelor din showbiz. De această dată, Ruby a fost luată în colimatoriu şi făcută praf. Zăvoranca a distribuit un colaj cu mai multe vedete din România în care se afișau fie nemachiate, fie fără operații estetice, printre care era și cântăreaţa.

În dreptul imaginii era scris mesajul „Dovada că nu există femei urâte, ci doar femei sărace”, dar vedeta nu a fost de acord cu acea afirmație, replica ei fiind: „Nu sunt de acord. Urâtele sunt urâte”.

I s-a livrat „dulceața” și lu miloaga asta, mă… și mulțumește frumos pentru pomană. Să fie primit, nu? Un arond corespunzător, în caz că erați chiori.

Tu ești cu tupeul la tine grupa mare. Așa, postează tot, nu te lăsa, că așa mai primești și alte mocangeli. Păi ori nu ți-a pus nimic ori sunt bogate? Deci trebuia să fie și un R@#$x, ceva în ele, nu? ”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram, în dreptul InstaStory-ului cu Ruby.