Ruby, gest extrem făcut din gelozie. De ce nu vrea artista să se căsătorească

Ruby are o relație de aproximativ 9 ani cu iubitul ei, dar nu se gândeşte la căsătorie şi copii. Totuși, artista a recunoscut că este extrem de geloasă!

19 nov. 2021, 13:45
Ruby, gest extrem făcut din gelozie. De ce nu vrea artista să se căsătorească

Ruby, gest extrem făcut din gelozie. Artista a dezvăluit că este geloasă și nu ascunde acest lucru! După 9 ani de relație, cântăreața nu are planuri de căsătorie, dar asta nu înseamnă că nu este serioasă în privința iubitului ei.

Ruby, gest extrem făcut din gelozie. De ce nu vrea artista să se căsătorească

Vedeta a dezvăluit acum gestul extrem la care a recurs la un moment dat, din gelozie. Invitată într-un podcast, Ruby a făcut mai multe mărturisiri despre viața personală şi a recunoscut că gelozia este prezentă în ceea ce o privește. „A fost aici vreo fată pe care s-o întrebi dacă e geloasă și să spună „nu”? Nu știu dacă sunt geloasă, posesivă, control freak… ceva pe acolo, toate!”, a spus Ruby în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

Ruby a clacat pe Instagram. Dezvăluiri despre drama ascunsă a vieții ei: „Am suferit, dar am refuzat să mă axez pe durere”

Artista a povestit și o situație în care gelozia a făcut-o să facă lucruri neașteptate: „Am ieșit în pijamale noaptea, am chemat și două prietene, și am luat-o pe străzi. Ne-am dus într-un club ca să-l găsim!”. Ruby nu vrea să se căsătorească și nici să aibă copii. Cântăreața susține că își consideră cele zece animale de companie parte din familie și simte că necuvântătoarele sunt copiii ei.

Ruby, făcută praf de Oana Zăvoranu: „Urâtele sunt urâte. I s-a livrat „dulceața” și lu’ miloaga asta”

Ana Claudia Grigore, 32 de ani, cunoscută sub numele de scenă Ruby, s-a născut în Medgidia pe 28 ianuarie 1989. A absolvit liceul de muzică „Dinu Lipatti”, secția Arta Actorului, după care a lucrat în domeniul jurnalismului, fiind redactor la două reviste! Ruby și-a ales numele de scenă după un cântec al formației engleze Kaiser Chiefs.