Ruby, reclamată de vecini la Poliţie. Cum a reuşit să-i scoată din minţi!

Ruby a reușit să își enerveze atât de tare vecinii încât i-a determinat pe aceștia să sune la poliție. Deși locuiește într-un apartament de lux, vedeta și-a amenajat propriul spa. Mai exact, a montat un jacuzzi imens pe terasă.

23 iun. 2020, 17:59
Ruby, reclamată de vecini la Poliţie. Cum a reuşit să-i scoată din minţi!

Ruby a angajat câțiva oameni pentru a sparge peretele de la intrare, pentru că jacuzzi-ul nu intra pe ușă, lucru ce i-a supărat nespus de tare pe vecini.

„A fost foarte greu, v-am spus 17 etaje, un obiect de 150 de kg. Problema mai mare a venit când am aflat că trebuie să spargem peretele de la intrare”, a transmis Ruby pe vlog-ul său.

Ruby şi-a şocat fanii cu cel mai nou tatuaj: „Păcat de corpul tău! Nu e feminin deloc!”

Vecinii au anunțat Poliția, denunțând-o pe Ruby pentru cele întâmplate pe scară. În ciuda intenției oamenilor, cântăreața a anunțat că s-a înțeles foarte bine agenții de Poliție care au dat dovadă de înțelegere.

„Sunt foarte supărați vecinii și administrația că am făcut treaba asta și ne-au reclamat la Poliție. Acum aștept să vină Poliția. Au venit doi agenți foarte, foarte drăguți cărora le mulțumim din suflet pentru înțelegere. Dar uite, că sorții nu sunt mereu de partea soartei”, a mai spus Ruby.

În plină pandemie de coronavirus, Ruby „a plecat în vacanţă”: „Vă invit pe insula mea din sufragerie”

Ana Claudia Grigore, alias Ruby, s-a născut în Medgidia pe 28 ianuarie 1989. A absolvit liceul de muzică „Dinu Lipatti”, secția Arta Actorului, după care a lucrat în domeniul jurnalismului, fiind redactor la două reviste. Vedeta și-a ales numele de scenă după un cântec al formației engleze Kaiser Chiefs. A susținut primul ei concert într-un club din Germania, devenind prima interpretă română care s-a lansat în străinătate.