Rudele pistoralului din Militari îşi ascund averea. Vezi ce s-a întâmplat cu bunurile familiei Chiriţă

Rudele "pistolarului" din Capitală, Mihai Chiriţă, îşi ascund averea de teama despăgubirilor. Aceştia au scos la vânzare hotelul pe care îl au în Sectorul 6, iar vecinii din cartierul Militari spun că nu au mai văzut maşinile de lux ale familiei Chiriţă, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
10 dec. 2013, 08:47
Rudele pistoralului din Militari îşi ascund averea. Vezi ce s-a întâmplat cu bunurile familiei Chiriţă

În urmă cu o săptămână, Mihai Chiriţă le spunea judecătorilor că e dispus să achite oricând eventuale costuri cu operații estetice ale fetei pe care a lăsat-o fără ochiul drept, atât la clinici din țară, cât și din străinătate. Acum, acţiunile rudelor îl contrazic.

Săptămâna trecută a fost scoasă la vânzare o clădire din zona Lujerului, acolo unde familia lui Mario Chiriţă are un hotel. Vecinii lui Mihai Chiriţă spun că au dispărut şi maşinile de lux pe care acesta le avea.

Toate aceste bunuri ar fi fost garanţia că familia Chiriţă poate plăti despăgubirile în dosarul atacului sângeros, însă până la o decizie finală în acest dosar, judecătorii ar fi putut pune sechestru asigurator pe acele bunuri si astfel să poată evita vânzarea lor.

CITEŞTE ŞI: Tânăra care şi-a pierdut un ochi, SCUT UMAN pentru tatăl său

Mihai Chiriţă este în detenţie din 25 noiembrie, când Curtea de Apel Bucureşti Curtea de Apel Bucureşti a admis propunerea de arestare formulată de procurori.

În 29 noiembrie, instanţa supremă a decis să rămână în arest şi tatăl şi surorile lui Mihai Chiriţă, aceştia fiind în detenţie printr-o decizie luată de Curtea de Apel Bucureşti la 24 noiembrie.

Procurorii Parchetului Curţii de Apel Bucureşti au început urmărirea penală faţă de Mihai Chiriţă, pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice, uz de armă neletală şi vătămare corporală gravă.

CITEŞTE ŞI: De la ce a pornit conflictul armat din Capitală în care o tânără a fost împuşcată în ochi:Detalii ÎNGROZITOARE