Rugăciunile care fac minuni în Postul Paștelui! Te ajută sa scapi de boli și te feresc de necazuri!

Rugăciunea este şi hrană spirituală, o dată în plus în timpul Postului Paştelui, perioadă de primenire trupească şi sufletească a creştinilor. Rugăciunea face posibilă lucrarea Duhului Sfânt, iar, pentru a avea putere, e nevoie de toată sinceritatea şi atenţia ta.

21 mart. 2022, 13:45
Rugăciunile care fac minuni în Postul Paștelui! Te ajută sa scapi de boli și te feresc de necazuri!

Pregătirea spirituală pentru sfânta sărbătoare a Paștelui nu constă doar în post, ci și în rugăciune. Se spune că prin post îți purifici trupul, iar prin rugăciune sufletul. Rugăciunea este considerată modul de comunicare cu divinitatea.

Rugile părinților pentru copii

CITEȘTE ȘI: Rugăciuni pentru copii de citit dimineața, seara, pentru școală și pentru sănătate. Sunt grabnic ajutătoare şi făcătoare de minuni

Rostite de părinți cu dragoste și cu credință, rugăciunile aduc mila și sprijinul Domnului în momentele de cumpănă pentru copii. Aceasta este o rugăciune care poate domoli durerile copiilor bolnavi: „Te rugăm, Doamne, vindecă durerea acestui copil. Alungă de la el boala şi neputinţa. Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii Tale. Vindecă-l, Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, cu rugăciunile pe care le înalţi înaintea Dumnezeului nostru. O, Doamne Iisuse Hristoase, primeşte puţina noastră rugăciune pentru copilul acesta, stinge-i focul ce l-a cuprins, ridică-l din patul durerii, întru mărirea Ta. Că Tu eşti Cel Care vindeci neputinţele şi Ţie mărire înălţăm în vecii vecilor. Amin‟.

La ceas de boală!

Când necazurile şi bolile îţi fac traiul amar ţie sau celor dragi, un acatist citit timp de 40 de zile sau participarea la slujbele religioase în timpul cărora se citesc acatiste te ajută să treci cu bine peste toate. Pentru fiecare problemă pe care o vezi fără rezolvare, acatistul este ca un leac sau un strigăt de ajutor către Dumnezeu. În cazul unei boli, cei care îţi pot veni în ajutor sunt Sfântul Nectarie şi Sfântul Pantelimon. Când te cuprinde frica de boli, dezastre naturale sau războaie, ajută acatistul Acoperământul Maicii Domnului. Viitoarele mămici se pot ruga pentru o naştere uşoară citind acatistul Maicii Domnului – Grabnică Ajutătoare sau pe cel al Sfintei Ecaterina.

Aşa biruieşti în faţa certurilor!

CITEȘTE ȘI: Cum scapi de vrăji. Cele mai puternice rugăciuni care anulează farmecele. Psalmul care te dezleagă de blesteme

„Purtaţi-vă în rugăciuni!“, aşa îi sfătuieşte Maica Siluana pe toţi care-i cer rezolvare la problemele de cuplu. „Pune capul acolo unde-i bate inima şi spune în gând «Doamne miluieste-ne şi binecuvântează-ne»! Rugăciunea şi delicateţea vor face dintr-un bărbat neînţelegător într-unul iubitor. Bombardează-l în gândul tău cu binecuvântări şi vei preface tandreţea carnală în una duhovnicească.“

Prin rugăciunea sinceră, primeşti ajutor în perioadele în care te simţi cuprinsă de nelinişte. Iată ce spunea Sfântul Cuvios Daniil, ocrotitorul Bucovinei: „Prin rugăciunea minţii îl loveşti pe diavol în inimă. Diavolul tremură la numele lui Iisus şi când faci rugăciunea astfel încât să înţelegi ce ai cerut, frica diavolului este mai mare“. Rugăciunea minţii şi a inimii, la care se referă este „Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine păcătoasa“.