Ruşii cred că Occidentul îl va ÎNLĂTURA pe PUTIN de la putere

Preşedinţia Rusia pare să dea semne de nelinişte cu privire la actuala putere de la Kremlin deţinută de preşedintele Vladimir Putin.

21 ian. 2015, 15:52
Ruşii cred că Occidentul îl va ÎNLĂTURA pe PUTIN de la putere

Purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei ruse, Dmitri Peskov, a dat declaraţii publice privind eventuale încercări ale Occidentului de înlăturare a preşedintele rus, Vladimir Putin, de la putere. Preşedinţia rusă avansează conflictul din Ucraina şi alipirea Crimeii pentru a-şi explica aceste bănuieli şi, totodată, afirmaţii.

Pescov a precizat că, „dacă nu ar fi fost Crimeea sau conflictul din estul Ucrainei, ei (occidentalii, n.r.) ar fi găsit oricum altceva”, a declarat Peskov, precizând încă o dată că occidentalii se folosesc de conflictul din Ucraina pentru „a izola Rusia, a asfixia economia şi a-l înlătura pe Vladimir Putin” de la putere.

Citeşte şi Angela Merkel NU îl invită pe Vladimir Putin la reuniunea G7

„Sunt convins că Occidentul nu ne va lăsa în pace”, a adăugat purtătorul de cuvânt, precizând că „izolarea Rusiei ar fi o greşeală”, a mai spus Peskov. În ceea ce priveşte conflictul din Ucraina, Pescov a mai spus că acesta este „un conflict naţional care nu se va termina decât prin dialog. Numai Guvernul ucrainean poate face acest lucru”.  Peskov a mai spus şi că Rusia recunoaşte că există „o confruntare politică, ideologică, mediatică şi diplomatică dar, din fericire, nu şi o confruntare militară”.