S-a aflat abia acum: de ce a lipsit Ion Țiriac de la nunta Simonei Halep

Ion Țiriac s-a hotărât să facă schimbări radicale în viața sa. Multimiliardarul român a vândut turneul WTA 1.000 de la Madrid, iar în prezent dedică mult mai mult timp activității de vânătoare. 

04 mai 2022, 11:15
S-a aflat abia acum: de ce a lipsit Ion Țiriac de la nunta Simonei Halep

Fostul impresar și jucător de tenis, cu o avere estimată la 2 miliarde de euro, a vândut turneul de la Madrid pentru 360 de milioane de euro, la care se mai adaugă alte 30 de milioane de euro, ce vor fi achitate în următorii doi ani de zile.

Astfel, afaceristul în vârstă de 82 de ani s-a mai detașat de unul dintre hobby-urile și totodată, business-urile sale. Astfel, Țiriac s-a hotărât să petreacă mai mult timp la vânătoare. În prezent, miliardarul se află pe continent african, în Namibia, unde are propriul domeniu de vânătoare, informează El Confidential.

Activitatea de vânătoare și faptul că a renunțat la turneul spaniol îl face pe Ion Țiriac „să se simtă mai liber”, notează sursa citată.

 

Ion Țiriac, absent de la turneul de la Madrid și de la nunta Simonei Halep

 

În ultimii ani, Ion Țiriac a rărit aparițiile publice. Afaceristul nu a luat parte nici la nunta Simonei Halep. Miliardarul a rămas refugiat tot pe teritoriul rezervației naturale din Namibia, unde există un resort de lux, cu piscină, opt bungalouri și două vile de lux pentru oaspeți.

În Namibia, Țiriac organizează safariuri în care se vânează leoparzi, zebre și antilope.

Țiriac a lipsit la ediția din acest an a turneului de la Madrid, competiție la care Simona Halep a ajuns până în sferturi. Fostul lider mondial va juca miercuri, 4 mai, de la ora 13:00, împotriva lui Ons Jabeur (10 WTA).

La turneul din capitala Spaniei Simona Halep „a defilat” în fața chinezoaicei Shuai Zhang, spanioloaicei Paula Badosa – favorita publicului și americancei Cori Gauff.

Celelalte confruntări din sferturile competiției sunt Amanda Anisimova (SUA) – Ekaterina Aleksandrova (Rusia), Jil Belen Teichmann (Elveția) – Anhelina Kalinina (Ucraina), Sara Sorribes Tormo (Spania) – Jessica Pegula (SUA).