S-a aflat adevărul. Motivul divorţului lui Mihai Mitoşeru de Noemi, un pilot chipeş de avion

La nici două luni de la divorțul care a luat prin surprindere showbiz-ul, amănunte incredibile au ieșit la iveală.

08 dec. 2019, 11:25
S-a aflat adevărul. Motivul divorţului lui Mihai Mitoşeru de Noemi, un pilot chipeş de avion

Noemi s-ar fi apropiat de un coleg de serviciu, după despărțirea de celebrul prezentator de la Kanal D, scrie cancan.ro. Fosta soție a lui Mihai Mitoșeru ar fi făcut o pasiune pentru un pilot chipeș. 

După o relație de 13 ani, Mihai Mitoșeru și Noemi și-au spus definitiv „Adio”, în urmă cu nici două luni.

Citeşte şi DIVORŢ-BOMBĂ în showbiz-ul din ROMÂNIA. Au semnat actele la NOTAR: „Sper sa fim fericiţi amândoi… separat!” FOTO

Din câte se pare, motivul divorțului nu ar fi neapărat certurile de care cei doi ar fi avut parte în ultima perioadă a relației. Potrivit unei surse categoria A, Noemi l-ar fi „tradus” pe celebrul prezentator de la Kanal D. Mai multe zvonuri din lumea bună susțin că sexoasa blondină ar avea o relație apropiată cu unul dintre colegii de muncă. De ceva vreme, spun gurile rele, fosta soție a lui Mihai Mitoșeru s-ar iubi cu un tânăr pilot de la Tarom, companie în care tânăra lucrează ca stewardesă.

Cu toate că, acum, Noemi este o femeie liberă, se pare că blondina ar fi decis să își țină relația la secret. Rămâne de văzut cum va evolua presupusa idilă.

„Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărât ca, săptămâna viitoare, să mergem la notar și să divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de trei luni a plecat la mama ei!

Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau să fie fericită toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pentru mine! ?”, a scris Mihai Mitoșeru, la începutul lunii septembrie, pe Facebook.