S-a aflat care a fost cauza morţii băieţelului din Pecineaga! Medicii legişti au făcut public raportul necropsiei

Iulian, băieţelul de opt ani dispărut la sfârşitul săptămânii trecute din Pecineaga, a fost găsit, vineri dimineaţă, într-un bazin de colectare aparţinând unor ferme de porci din zonă.  Medicii legişti au finalizat necropsia micuţului şi au făcut public raportul.

08 nov. 2019, 16:13
S-a aflat care a fost cauza morţii băieţelului din Pecineaga! Medicii legişti au făcut public raportul necropsiei

Necropsia efectuată în cazul băiatului de opt ani din Pecineaga a arătat faptul că aceasta a murit înecat.

Imediat după ce a fost dat dispărut, poliţiştii au început căutarea copilului, inclusiv cu trei câini de urmă care i-au condus în zona bazinelor. Băiatul a fost identificat pe camerele video în zona unui podeţ. Potrivit, datelor din anchetă, băiatul a plecat cu rolele de acasă şi a parcurs peste un kilometru cu acestea până când a ajuns în zona celor două bazine, după care a abandonat rolele respective şi a rămas în şosete. Cel mai probabil, el ar fi alunecat în bazinul respectiv.

Ultimele imagini cu Iulian în viaţă. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care cade în bazin VIDEO

Pompierii au acţionat cu mai multe motopompe pentru golirea bazinelor respective. Din primul bazin, acolo unde a fost descoperit trupul băiatului, a fost scos tot lichidul şi a rămas doar mâlul, vizibilitatea fiind zero. Anchetatorii voiau să aducă o pompă submersibilă în cursul zilei de vineri pentru a continua verificările, numai că trupul băieţelului a ieşit la suprafaţă.

Băiatul de opt ani din Pecineaga, dispărut la sfârşitul săptămnânii trecute, din faţa casei, a fost găsit vineri dimineaţa într-un bazin de colectare care al unor ferme de porci din zona respectivă.

Polițiștii constănţeni continuă cercetările pentru a stabili cu certitudine împrejurările dispariției și morții copilului Iulian Alexandru Bițică, băieţelului de 8 ani dispărut din localitatea Pecineaga. Având în vedere că, în această dimineață, cadavrul neînsuflețit al copilului a fost găsit într-un dintre bazinele de dejecții din apropierea comunei, oamenii legii au schimbat încadrarea dosarului penal deschis, din lipsire de libertate în mod ilegal, în ucidere din culpă.

Răsturnare de situaţie în cazul copilului găsit mort în Pecineaga. Procurorii fac cercetări pentru omor