S-a aflat CAUZA REALĂ a morţii actorului Toni Tecuceanu

În urmă cu mai bine de patru ani trecerea în nefiinţă a actorului Toni Tecuceanu a şocat România. S-a spus atunci că a murit de gripă porcină, însă familia sa a considerat că la mijloc a fost cu totul altceva, aşa că a dat în judecată medicii şi spitalul în care a fost tratat. Acum, încă neconsolaţi, cei din familia actorului au aflat în sfârşit ce a dus la dispariţia sa.

RomaniaTV.net
01 apr. 2014, 19:12
S-a aflat CAUZA REALĂ a morţii actorului Toni Tecuceanu

Familia actorului Toni Tecuceanu, cunoscut în special ca membru al echipei de la Cronica Cârcotaşilor, a aflat în sfârşit cauza reală a decesului acestuia, la mai bine de patru ani de la teribila sa dispariţie.

După ce au câştigat procesul intentat spitalului „Matei Balş” şi medicului Adrian Streinu-Cercel, care au refuzat să facă public dosarul medical al actorului şi au spus tuturor doar că el a murit de gripă porcină, cei din familia Tecuceanu au obţinut raportul medico-legal care stipulează clar ce a cauzat moartea artistului, informează libertatea.ro.

Totuşi, familia actorului nu vrea, cel puţin deocamdată, să facă public raportul înainte de a putea asimila chiar ei cele întâmplate.

Toni Tecuceanu a ajuns la spitalul „Matei Balş” în noaptea de 24 spre 25 decembrie 2009, diagnosticul medicilor fiind de infectare cu virusul AH1N1, cunoscut şi ca gripă porcină. Starea sa s-a alterat rapit, iar în ziua de Crăciun a fost intubat. Pe 4 ianuarie 2010, familia a fost informată de medici că Toni Tecuceanu a depăşit momentul critic, dar că bacteria era în continuare în organism şi că exista riscul alterării funcţiilor renale. A doua zi dimineaţă, la ora 7.00, Toni Tecuceanu a decedat, medicii explicând atunci că foarte probabil a suferit un infarct, pe fondul infecţiei din corp. După efectuarea necropsiei, medicul Streinu-Cercel a făcut public faptul că actorul a murit de gripă porcină, iar familia, indignată, a cerut desecretizarea raportului medico-legal.

Citeşte şi Fratele lui Toni Tecuceanu cere daune de 4 milioane de euro pentru moartea actorului de la „Cârcotaşi”