S-a aflat! Ce se întâmplă cu viața sentimentală a Ramonei Gabor: „Îmi place să fiu discretă”

Ramona Gabor a reușit să-și „rearanjeze viața". Cunoscutul model s-a operat din cap până în picioare, a ajuns de nerecunoscut și trăiește o frumoasă poveste de dragoste. 

08 iul. 2023, 20:22
S-a aflat! Ce se întâmplă cu viața sentimentală a Ramonei Gabor: „Îmi place să fiu discretă”

Ramona Gabor a dezvăluit că nu mai este de mult timp o femeie disponibilă. Ea are o relație cu un bărbat pe care vrea să-l țină departe de ochii curioșilor.

Sora Monicăi Gabor, plecată definitiv în SUA, regretă acum că și-a expus prea mult viața personală, în trecut.

„Am inima plină de iubire. Sunt cu cineva de foarte multă vreme, dar îmi place să păstrez această relație pentru mine și sufletul meu. Îmi place să fiu discretă, pentru că am trecut prin tot felul de lucruri când eram mai mică.

Acum m-am mai maturizat și eu și știu că e bine să ții ce e aproape de sufletul tău să fie acolo, doar aproape de sufletul tău”, a declarat Ramona Gabor pentru WowBIZ.

Ramona Gabor a plecat din România. Starleta își trăiește povestea de dragoste departe de casă

Ramona Gabor locuiește în Dubai, Emiratele Arabe Unite (EAU) de 12 ani. Bruneta revine în România destul de rar, doar pentru a-și vizita familia și vechii prieteni.

Ramona și Monica discută aproape zi de zi, la telefon. Cele două au o relație foarte apropiată, cunoscută încă de la debutul lor în showbiz.

„Cu Monica am o relație la fel de specială, noi suntem mai apropiate de vârstă și de aceea ne e și ma ușor să ne vedem.

Ne întâlnim peste tot, călătorim ș-i vorbim în fiecare zi, cam cel puțin o oră pe zi”, a mai comentat starleta.