S-a aflat cel mai important SECRET al lui Marilyn Monroe

Recent, în oraşul Beverly Hills a avut loc o licitaţie în cadrul căreia au fost vândute scrisorile de dragoste trimise şi primite, de-a lungul anilor, de legendara actriţă Marilyn Monroe.

RomaniaTV.net
08 dec. 2014, 11:34
S-a aflat cel mai important SECRET al lui Marilyn Monroe

Marilyn Monroe va rămâne mereu emblema anilor din secolul XX. Cântăreaţa şi actriţa a fost considerată una dintre cele mai sexy femei din istorie, fermecând o lume întreagă cu frumuseţea şi talentul ei, iar acum la mai bine de 50 de ani după moartea sa, încă este prezentă în mintea oamenilor care au îndrăgit-o. Dat fiind acest fapt, nu este de mirare că acum orice lucru care i-a aparţinut, valorează enorm.

Secretul ULUITOR din viaţa sexuală a lui J.F. Kennedy. Ce plăceri ASCUNSE avea fostul preşedinte american

De curând, în cadrul licitaţiei „Marilyn Monroe’s Lost Archives” care a avut loc în Beverly Hills, toate scrisoriile care au aparţinut vedetei au fost scoase la licitaţie şi vândute pe sume colosale. De exemplu, o scrisoare de amor primită de Marilyn de la Joe DiMaggio imediat cum ea anunţase că va divorţa a fost vândută cu 78.125 de dolari.

Tot în cadrul aceleaşi licitaţii o altă scrisoare scrisă de mână de către Marilyn Monroe pentru cel de-al treilea şi ultimul ei soţ, Arthur Miller, a fost licitată contra sumei de 43.750 de dolari.

Actriţa, care a murit în 1962, la vârsta de 36 de ani, în urma unei supradoze de droguri, i-a lăsat moştenire toate scrisorile ei lui Lee Strasberg, omul care i-a ghidat primii paşi în actorie.

Citeşte şi  Câtă FRUMUSEŢE! Imagini NEMAIVĂZUTE, care nu ar fi trebuit să fie publicate, cu MARILYN MONROE FOTO