S-a aflat cine este, de fapt, iubitul misterios al Andreei Mantea. Lucrează tot în televiziune: „Sunt de 4-5 ani împreună”

În ultima vreme, Andreea Mantea a încercat să îţi ţină privată viaţa personală, vedeta se iubeşte cu un bărbat misterios, cu care nu a vrut să se afişeze. Potrivit noilor informaţii apărute, cei doi sunt împreună de aproximativ cinci ani, iar iubitul prezentatoarea TV lucrează tot în televiziune.

RomaniaTV.net
29 iun. 2020, 12:55
S-a aflat cine este, de fapt, iubitul misterios al Andreei Mantea. Lucrează tot în televiziune: „Sunt de 4-5 ani împreună”

Andreea are iubit, de 4-5 ani, și este foarte fericită. Băiatul chiar o iubește. E un tip simplu, educat, cu mult bun simț și care o iubește, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata și nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea.

Și el lucrează în televiziune! Sunt de 4-5 ani împreună și se înțeleg foarte bine. Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut și un inel de o perioadă, și da, seamănă cu un inel de logodnă! Însă ea nu-și pune viața sentimentală pe tavă și nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită și liniștită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată și adevărată’, au spus surse din anturajul Andreei Mantea, potrivit ciao.ro.

Vezi şi: Andreea Mantea, pozată goală în cadă de iubit! Detaliul INCENDIAR observat în imagine FOTO

Ce pensie alimentară primeşte fiul Andreei Mantea de la tatăl lui, Cristi Mitrea

Andreea Mantea şi Cristi Mitrea, tatăl fiului ei, David, au o relaţie foarte bună acum, însă lucrurile nu au stat dintotdeauna aşa.

 Luptătorul MMA nu a fost apropiat de băiatul său în primii ani de viaţă, relaţia fiind una aproape inexistentă şi cu vedeta Kanal D. Între timp, situaţia s-a schimbat, iar acum, David se bucură de compania şi afecţiunea tatălui său, care îi dă pe lună şi o pensie alimentară.

Citeşte şi: Kanal D, amendat aspru de CNA, din cauza emisiunii Puterea Dragostei, prezentată de Andreea Mantea. Violenţa a ajuns la cote maxime

Cristi Mitrea îi plătește Andreei Mantea, în fiecare lună, suma de 200 de euro, potrivit Playtech.ro.  „Mitrea plătește 200 de euro pe lună pensie alimentară și este extrem de implicat în creșterea băiatului. Se înțeleg de minune, se consultă pentru orice și se ajută la nevoie”, au declarat surse din anturajul celor doi”au declarat surse din apro