S-a aflat cine sunt cei patru „juraţi” de la Masked Singer România. Horia Brenciu este unul dintre ei

12 celebrități vor debuta în această primăvară în cel mai spectaculos show de televiziune, ce va fi difuzat la Pro TV: Masked Singer România. Cei patru "juraţi" care vor interpreta rolul detectivilor, încercând să descopere cel mai bine păstrat secret sunt Ana Morodan, INNA, Codin Maticiuc și Horia Brenciu. În această primăvară, 12 celebrități intră în cel mai spectaculos show de televiziune din lume: Masked Singer România. Ana Morodan, INNA, Codin Maticiuc și Horia Brenciu sunt cei patru detectivi care vor încerca să descopere cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii, în cadrul show-ului.În această primăvară, 12 celebrități intră în cel mai spectaculos show de televiziune din lume: Masked Singer România. Ana Morodan, INNA, Codin Maticiuc și Horia Brenciu sunt cei patru detectivi care vor încerca să descopere cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii, în cadrul show-ului. Citeşte întreaga ştire: Morodan, INNA, Maticiuc și Brenciu sunt detectivii de la Masked Singer România,

RomaniaTV.net
26 feb. 2020, 15:13

Horia Brenciu este unul dintre cei mai iubiți entertaineri din România, iar de-a lungul anilor a descoperit o mulțime de voci incredibile la Vocea României. Artist complex, Horia este printre puținii cântăreți din România care oferă show-uri în care muzica se îmbină cu dansul și actoria.

Citeşte şi: S-A AFLAT! Mihaela Rădulescu, cel mai mare salariu încasat vreodată la „Românii au Talent”. Cât încasa de la PRO TV

Masked Singer România este o nouă provocare pentru mine, pe care care am acceptat-o cu nerăbdare și emoție. Experiența mea de la Vocea României, unde am auzit sute de voci, mă va ajuta să descopăr cine sunt cei care țin ascuns cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii.

Iar dacă e vorba de a deconspira vedete mascate, cred că sunt calificat pentru a fi în acest juriu. Hercule Poirot și Sherlock Holmes, cu tot cu doctorul Watson au fost eroii copilăriei mele. 🙂 Agahta Christie, Rodica Ojog Brașoveanu, Raymond Chandler m-au antrenat special pentru a deveni detectiv la Masked Singer România”, a spus Horia Brenciu despre implicarea în show-ul Masked Singer România.

 

E mult mai mult decât o emisiune TV. E un megaparty spectacular, excesiv, extravagant, cu surprize dement de creative. Are tot ce trebuie ca să fie mai dement decât contesa Morodan: imprevizibil, secretomanie planetară, costume și scenografie incredibile, multe paiete, pene, perle, ștrasuri și entertainment care depășeste orice scenariu imaginat până acum. E ceva ce nu s-a mai făcut, nu s-a mai auzit, nu s-a mai inventat”, spune Ana Morodan.

Abia aștept să înceapă Masked Singer România, show-ul în care voi fi unul dintre cei patru detectivi. O să fie tare să descoperim împreună cel mai bine păstrat secret din istorie”, a spus Inna.

Citeşte şi: Bobonete a luat foc: „Pro TV nu e al lui Andi Moisescu!”. De la ce a plecat SCANDALUL

Actor, producător de filme și scenarist, Codin Maticiuc este un bad boy, autor de bestseller și unul dintre cei mai citiți bloggeri din România.

Nu este pentru prima oară când sunt contactat pentru un proiect TV, dar este pentru prima oară când accept. Masked Singer România este un proiect de o anvergură extraordinară și cu o investiție imensă, care m-a cucerit din prima secundă. Cred că mi se potrivește mănuşă rolul acesta„, a spus Codin Maticiuc.

Reguli stricte pentru vedetele show-ului „Masked Singer România”

Vedetele sunt păzite și urmăriți de bodyguarzi, astfel că cei ce se ocupă de producția show-ului, au pus câteva reguli foarte stricte. Este interzis să vină la filmări cu telefoanele mobile. Se folosesc de tertipuri, în sensul că le pun măști reflectorizante, pentru a nu fi recunoscute până la platoul de filmare şi le aduc dubluri pentru a induce în eroare.

Sportivi, actori, cântăreți, oameni de afaceri sau influenceri vor urca pe scenă, vor cânta și se vor duela costumați din cap până-n picioare în personaje fantastice. Identitatea vedetelor implicate în acest show va fi ținută ascunsă până în momentul în care masca va părăsi competiția, anunță repezentanții postului. La Masked Singer România, vedetele intră în pielea unor personaje fantastice.