S-a aflat motivul pentru care Andreea Berecleanu paraseste Antena 1: Cand voi iesi pe strada, stiu ca pot privi pe oricine in ochi

Andreea Berecleanu a şocat pe toată lumea când a anunţat că pleacă de la Antena 1 și renunţă la postul de prezentator al emisiunii de știri Observator. Locul acesteia va fi luat de Alessandra Stoicescu, de la Antena 3.

RomaniaTV.net
20 feb. 2020, 07:46
S-a aflat motivul pentru care Andreea Berecleanu paraseste Antena 1: Cand voi iesi pe strada, stiu ca pot privi pe oricine in ochi

„Dacă privesc inainte, am alegeri și planuri mai interesante decât politica editorială a unui grup dintr-o stație tv. Și când voi ieși mâine dimineață pe stradă, știu că pot privi pe oricine în ochi. Mi-am croit atât de corect și curat drumul acesta profesional din ultimii 30 de ani, încât am încotro. Acest „încotro” este generic. Dar e cel mai important”, a declarat Andreea Berecleanu, potrivit publicaţiei ELLE

Citeşte şi: Jurnalista Alessandra Stoicescu, înlocuitoarea Andreei Berecleanu la Antena 1. „Mi se pare firesc să prezint Observatorul”

Prima reacţie a Andreei Berecleanu după ce a părăsit Antena 1

Andreea Berecleanu şi-a luat la revedere de la telespectatorii Antenei 1 printr-o postare pe Facebook. Jurnalista, cu o experienţă de 27 de ani, dintre care 17 în cadrul trustului, a dezvăluit faptul că nu este o persoană care acceptă situaţii impuse, acesta fiind motivul pentru care a decis să încheie colaborarea.

Am stat 17 ani in Antena 1 pentru ca nu am fost constransa in vreun fel. Astazi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situatii impuse. Sunt prezentator de stiri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atat de colegii de breasla cat si de catre public tocmai pentru ca nu am dezamagit, sunt un om corect si onest.

Citeşte şi: Andreea Berecleanu, dezvăluiri incredibile despre Cristina Ţopescu: „Împrumuta bani fetelor de pe centură”

Pot sa dau si amanunte despre alegerea mea de a pleca dar cred ca viata trebuie sa-si urmeze cursul, la fel si profesia mea. Voi fi alaturi milioanelor de oameni cu dragoste si respect mereu, sub diferite forme, si va multumesc pentru toti acesti ani. Multi dintre voi, asa cum mi-ati spus oficial pe retelele mele de Social Media sau in studiile de piata, dar si pe strada, fata in fata, ma considerati un prieten al familiei dv si un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erati telespectatori ai Antena 1, ati ales Observatorul de dragul meu.

Aceasta incredere inseamna enorm pentru mine. Asa cum nu ma dezic de principiile mele, nu ma voi dezice nici de voi! Ne vom intalni, cu siguranta! Cu dragoste, a voastra, Andreea„, este mesajul postat de jurnalistă.