S-a aflat PREŢUL Loredanei Chivu şi al Anei Mocanu! Sumele sunt COLOSALE, iar rezultatele DEZASTRUOASE

Loredana Chivu şi Ana Maria Mocanu au devenit cunoscute după lansarea lor în televiziune. Dacă la începutul carierei cele două se mulţumeau cu sume modeste, de când deveniseră asistente în emisiunea lui Dan Capatos totul se schimbase. Vremea a trecut, fiecare a ajuns pe un alt drum,iar respectivii clienţi au rămas cu gaură în buzunar. Iar ca să înveţe şi alţii din experienţa lor, acum clienţii ies public şi spun că au fost nemulţumiţi de prestaţiile celor două.

RomaniaTV.net
06 feb. 2015, 11:18
S-a aflat PREŢUL Loredanei Chivu şi al Anei Mocanu! Sumele sunt COLOSALE, iar rezultatele DEZASTRUOASE

Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu au încins atmosfera în orice locaţie au ajuns şi au făcut mereu ceea ce le place, mai exact, să danseze. Cum fiecare persoană se schimbă de-a lungul vieţii, şi Loredana Chivu şi Ana Mocanu au început să aibă alte pretenţii de când au devenit şi mai cunoscute.

Dacă la început se mulţumeau cu sume începând de la 300 de euro, de când erau asistentele „păcătoase” ale lui Capatos, cele două au ajuns să ceară pentru un contract de câteva ore, sume cuprinse între 500 de euro şi 1.000 de euro. Mai mult decât atât, cele două cereau să le fie asigurat şi transportul şi cazarea în cele mai bune condiţii, dacă petrecerea avea loc în ală parte.

Loredana Chivu, „RECLAMATĂ” de un un milionar că nu-şi face bine treaba! „Nu m-a dat pe spate”

Dezamăgirea este şi mai mare, odată cu reclamaţiile făcute de clienţii lor. Mai exact, la sfârşitul oricărei petreceri private, clienţii râmâneau dezamăgiţi de prestaţiile tinerelor, deoarece acestea nu îşi făceau treaba la capacitate maximă.

Unul dintre clienţii cu care Loredana Chivu şi Ana Mocanu au colaborat, a făcut recent câteva dezvăluiri care îi pune pe gânduri pe toţi cei care vor să aibă măcar odată o experienţă de neuitat.

„Pline de figuri şi de fiţe, se cred cel puţin staruri internaţionale. Au ceut sume uriaşe, au făcut figuri şi cu camerele în care au stat, au vrut să îşi aleagă ele. Şi evident că au ales cele mai luxoase camere, cu pereţi din sticlă şi cu vedere la mare. Li s-au făcut toate poftele, însă eu am rămas mască, nu mi-a venit să cred că astfel de femei pot avea asemenea pretenţii.

Mi se pare incredibil cum astfel de personaje căştigă sume fabuloase doar prin simpla lor prezenţă, fără să facă nimic altceva. Dau de două ori din fund, ţipă ca disperatele, şi gata, şi-au umplut conturile”, a declarat unul dintre clienţi pentru CanCan.ro.

Citeşte şi  Ana Mocanu şi Loredana Chivu, libere de contract. Ce vor face „păcătoasele”