S-a ales praful de Ramona Gabor. Vezi ce a ajuns să facă pentru bani după ce a fost părăsită de iubit

Ramona Gabor trece prin momente grele. După ce s-a despărţit de afaceristul Ahmad Daham, sora Monicăi a fost nevoită să se descurce cum poate de una singură în Dubai. Viaţa de prinţesă nu mai există. Românca şi-a luat adio de la bijuterii scumpe, maşini luxoase şi răsfăţ.

RomaniaTV.net
21 feb. 2015, 12:07
S-a ales praful de Ramona Gabor. Vezi ce a ajuns să facă pentru bani după ce a fost părăsită de iubit

Ramona Gabor a venit în vara anului trecut în Româna pentru a-şi petrece timpul alături de prieteni pe care nu-i mai văzuse de ceva vreme. Deşi parea că se distrează de minune, sora mai mică a Monicăi Gabor nu venise de bine în România, ci pentru a se detaşa de problemele de ordin sentimental. Atunci a apărut zvonul cum că modelul s-a despărţit de iubitul său iordanian, Ahmad Daham, care i-a fost alături în ultimul an.

Citeşte şi Ramona Gabor, cumpărată de iubitul irakian? Detalii ULUITOARE ies la iveală despre sora Monicăi Gabor

Întoarsă în Dubai a obţinut rezidenţa şi a rămas acolo să se descurce cum poate.

Potrivit libertatea.ro, aceasta nu are atâtea şedinţe foto câte se laudă că are, ci ar posta pe internet fotografii de la acelaşi job, sugerând că ar fi mai multe.

Aceste zvonuri justifică însă modestia cu care îşi duce mai nou traiul. Din palatul prinţului Ahmad, Ramona a ajuns să stea cu chirie într-un apartament pe care îl împarte cu alte două fete, pentru a reduce cheltuielile. Iar posibilităţile ei sunt modeste.

Citeşte şi: Numele uneia dintre SURORILE GABOR apare în dosarul prostituatelor de lux

De asemenea, în ultima vreme, s-a speculat foarte mult faptul că Monica Gabor şi celebrul om de afaceri chinez, Mr. Pink, s-au despărţit. Deşi fosta doamnă Columbeanu a avut o perioadă în care a venit de mai multe ori în ţară, acest lucru nu i-a afectat deloc relaţia cu afaceristul chinez. Ba, mai mult, se pare că Monica Gabor a chemat-o şi pe sora sa, Ramona Gabor, în China, pentru a petrece câteva zile în familie.

Citeşte şi: Reguli de la Monica Gabor pentru sora ei, în vizită la Hong Kong. Să nu fie sexy în preajma lui Mr. Pink