S-a hotărât să-şi SCHIMBE VIAŢA RADICAL: Povestea femeii cu 396 de ARESTĂRI

Publicat: Joi, 21 Noiembrie 2013 14:27 // Actualizat: Joi, 21 Noiembrie 2013 17:44 // Sursa: romaniatv.net

O femeie din Chicago a jurat să îşi schimbe radical modul în care a trăit până acum şi care i-a adus până acum numai necazuri şi aproximativ 400 de arestări. Mai precis, 396.

Shermain Miles este o femeie în vârstă de 52 de ani, din Chicago. În ultimii 35 de ani, ea a fost arestată de 396 de ori pentru diferite delicte şi condamnată la închisoare de cele mai multe ori.

După ultima condamnare, când a executat aproape un an de detenţie pentru că atacase un consilier municipal, femeia spune că s-a hotărât să îşi schimbe felul în care ea a înţeles să trăiască până acum şi care i-a adus numai necazuri, scrie Chicago Sun-Times.

În primul rând, Miles şi-a promis ei înseşi că va renunţa la consumul de droguri şi alcool. În al doilea rând, a spus că nu se va întorce pentru nimic în lume în fostul ei cerc de prieteni, pentru că nu mai vrea să stea nicio clipă într-un anturaj de alcoolici şi drogaţi, adică exact acel anturaj care i-a provocat atâtea necazuri cu legea.

Citeşte şi Lindsay Lohan, arestată după ce a bătut o femeie într-un club

"Nu mă mai întorc acolo. Pot să îmi iubesc prietenii şi de la distanţă. Oricine care se droghează, eu nu mă voi afla în compania aceluia!", i-a spus Miles reporterului publicaţiei americane care i-a luat un interviu când a fost eliberată din Centrul de Detenţie al Departamentului de Corecţie din Illinois.

Miles a mai spus că speră ca oamenii să o ierte pentru ceea ce a făcut până acum şi a jurat că îşi va face un viitor mai bun. "În realitate, nu sunt o persoană chiar atât de rea. Alcoolul pe care l-am consumat atâta vreme m-a transformat într-un monstru", a mai spus femeia hotărâtă să recupereze timpul pe care l-a pierdut dedându-se viciilor.

 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8422
RON
25 May
noapte 9 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H