S-a întâmplat ceea ce mulţi credeau. Cum au fost fotografiaţi Ciprian Marica şi iubita lui, Ioana, după scandalul sexual de la Cluj

Ciprian Marica şi-a înşelat iubita, cu care are doi copii, cu soţia unui prieten de familie, în celebrul scandal sexual de la Cluj. Deşi episodul a avut loc în vara anului trecut, fostul fotbalist a fost în centrul atenţiei, atât în presă, cât şi pe reţelele de socializare.

RomaniaTV.net
25 mai 2020, 05:50

Marica încearcă să îi recâştige încrederea logodnicei sale şi se comportă acum ca un bărbat ideal şi tată perfect. Şi-a dus familia la Grădina Zoologică, însă relaţia cu Ioana pare totuşi destul de rece, potrivit imaginilor realizate de Click.ro.

Citeşte şi: Ciprian Marica, prins în FLAGRANT când „a marcat” la nora fostului boss al Transgaz. Au fost filmaţi chiar de soţul încornorat VIDEO

Cât timp au stat la Zoo, aproximativ două ore, fiecare dintre ei s-a preocupat numai de băieţi şi au păstrat distanţa unul de celălalt. La ieşire, blondina a fost atentă la micuţul Ethan, în timp ce partenerul ei s-a oprit preţ de câteva secunde pentru a admira pelicanii.

Marica i-a dezinfectat pe mânuţe pe cei doi puşti, apoi i-a condus către maşina mamei lor, pentru că cei doi veniseră cu maşini diferite. 

Cine i-a salvat relaţia lui Ciprian Marica, după scandalul amoros de la Cluj

Deși nu este căsătorit cu acte, Ciprian Marica are doi copii cu iubita lui, Ioana Marcu – Ethan Ioan, acum în vârstă de doi ani, și Albert Andrei, în vârstă de patru ani. Iar asta a contat mult, cu siguranță, în înclinarea balanței, atunci când Ioana a decis să-i treacă cu vederea infidelitatea.

Chiar dacă mama copiilor săi nu l-a părăsit după ce s-a aflat tot incidentul, au existat zvonuri conform cărora Ciprian și Ioana s-ar fi certat puternic după acel episod. Un rol important în împăcarea cuplului l-au avut Cristian Chivu, fostul căpitan al echipei naționale, și Adelina, soția lui, care sunt nașii băieților lui Ciprian și ai Ioanei.

Citeşte şi: Ciprian Marica, protagonistul unui scandal sexual. Mama fotbalistului a reacţionat şi i-a trimis un mesaj „nurorii” Ioana

„Ei nu sunt numai prieteni buni, ci rude. Tocmai de aceea, atunci când a dat de necaz, Marica și-a sunat nașul și i-a cerut un sfat. Așa cum era normal, Cristi nu a fost de acord cu cele întâmplate, el este un familist convins. Însă, și el și Adelina au făcut-o pe Ioana să înțeleagă că oricine poate greși și că nu este cazul să distrugă o familie pentru asta. Ioana a revenit la sentimente mai bune după aceea, iar Marica pare să își fi băgat mințile în cap’, au mărturisit apropiați ai cuplului, în exclusivitate pentru impact.ro.