S-a luat decizia. Nicolae Dică zboară de la FCSB, la următorul pas greşit

Zilele lui Nicolae Dică la FCSB sunt numărate! Jocul slab al vicecampioanei României din meciul cu CFR Cluj, scor 1-1, a fost picătura care a umplut paharul. Gigi Becali l-a pus la zid pe antrenor, imediat după încheierea partidei din Gruia.

23 sept. 2017, 09:20
S-a luat decizia. Nicolae Dică zboară de la FCSB, la următorul pas greşit

„Nu m-a mulţumit evoluţia echipei. Zero! Nu se poate să iei cei mai buni jucători din România şi în prima repriză să nu poţi să pasezi. Ce tactică? Să nu jucăm?! N-am pasat nimic. Nu se poate să ne domine CFR cum ne-a dominat în prima repriză”, a declarat latifundiarul din Pipera.

Citeşte şi Gigi Becali şi-a vizitat stâna de 400 de oi pe care şi-a făcut-o în Pipera. Incredibil ce le-a făcut mioarelor VIDEO

Conform unor surse bine informate, „Războinicul Luminii” este decis să-l demită pe Nicolae Dică, la următorul pas greşit pe care îl va face FCSB. Prevăzător, Gigi Becali l-a ales deja pe viitorul antrenor al vicecampioanei României.

În vârstă de 48 de ani, Ilie Dumitrescu este omul pe care milionarul Piperei îl vrea în locul lui Nicolae Dică. În prezent colaborator al unei televiziuni de sport, fostul component al „Generaţiei de Aur” a mai pregătit-o pe FCSB în 2010 şi a rămas în relaţii excelente cu finanţatorul grpării roş-albastre.

Ba mai mult, Ilie Dumitrescu este unul dintre cei care susţin clubul FCSB în războiul cu Armata, lucru apreciat din plin de Becali. „Pentru mine, aceasta este adevărata Steaua”, a spus, în repetate rânduri, cel care în 1994 a înghenuncheat Argentina la Campionatul Mondial.

Citeşte şi Gigi Becali atacă violent FRF, după ce a fost amendat şi suspendat: Vă daţi seama ce sclavi avem

În acest moment, Ilie Dumitrescu se bucură de sprijinul necondiţionat al lui Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al FCSB. Cuvântul eroului de la Sevilla este deosebit de important pentru Gigi Becali.

În cariera sa de antrenor, Ilie Dumitrescu a pregătit următoarele echipe: Oţelul Galaţi, FC Braşov, Alki Larnaca, FCM Bacău, Apollon Limassol, AEK Atena, Egaleo, Akratitos, Kallithea, PAOK Salonic, Panthrakikos şi FCSB. Din 2010, acesta nu a mai antrenat nicio formaţie.