S-a tratat de riduri, dar i-a paralizat faţa. O avocată din Alba a fost mutilată de un estetician

O avocată renumită din Alba Iulia, care a vrut să-şi corecteze la estetician zona din jurul ochilor, a ajuns să nu-şi mai poată mişca faţa. Incidentul grav a avut loc anul trecut, iar de atunci femeia se luptă să-şi caute dreptatea în instanţă, însă deocamdată dosarul bate pasul pe loc la Parchet.

RomaniaTV.net
28 ian. 2015, 10:13

Raluca Crişan, o avocată din Alba Iulia, susţine că a ajuns cu faţa paralizată după ce a apelat la un medic estetician ca să scape de riduri. După intervenţia în care medicul specialist în chirurgie estetică i-ar fi injectat o soluţie, alta decât toxina botulinică, femeia a ajuns pe patul de spital.

Intervenţia a avut loc în februarie 2014, la un cabinet, şi imediat după a fost injectată cu o substanţă femeia a simţit că începe să i se inflameze faţa. Medicul a trimis-o apoi acasă, însă la câteva ore după aceea avocata a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde a fost internată la secţia Terapie Intensivă, cu paralizie facială.

Vezi şi Brigitte Sfăt, la un an de la reconstrucţia facială. Operaţia a reuşit, dar…

Ea a făcut mai multe analize la laboratoare din spitalele Universitare din ţară, unde specialiştii au ajuns la concluzia că i s-a administrat o altă soluţie, ce nu era omologată de Ministerul Sănătăţii în acest scop, şi fusese cumpărată de medic de pe internet.

Avocata a făcut mai multe tratamente şi acum reuşeşte să-şi mişte aproximativ 70 la sută din muşchii feţei. Poliţiştii şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au deschis un dosar penal împotriva medicului.

Vezi şi Transformarea ŞOC a celei mai cunoscute prezentatoare de ŞTIRI SPORTIVE