Salman Khan, prins de cutremurul din Nepal. În ce stare se află actorul și familia sa. Iulia Vântur, înspăimântată de veste

Un cutremur cu magnitudinea de 6,4 produs, vineri seară, în Nepal, dar s-a simțit și în India și China. Salman Khan și familia au fost prinși de cutremur. Primele declarații ale Iuliei Vântur.

04 nov. 2023, 13:23
Salman Khan, prins de cutremurul din Nepal. În ce stare se află actorul și familia sa. Iulia Vântur, înspăimântată de veste

Salman Khan și familia sa au trecut prin clipe delicate, vineri seară, când un cutremur cu magnitudinea 6,4 s-a produs în Nepal, însă s-a simțit și în India și China.

Salman Khan și familia sa au simțit cutremurul, însă, din fericire, sunt în regulă, așa cum chiar iubita sa, Iulia Vântur, a anunțat pe rețelele sociale.

‘Toată lumea este bine’‘, a scris Iulia Vântur pe Instagram.

Românca nu se afla împreună cu iubitul ei în timpul cutremurului, pentru că era în Dubai.

Cutremur devastator în Nepal

Peste 120 de persoane au murit în urma cutremurului cu magnitudine 6,4 din Nepal. De asemenea, alte zeci de persoane au fost grav rănite.

Cutremurul a avut loc vineri seara și a avut o magnitudine de 6,4, a anunțat Centrul Național Seismologic din Nepal. Cel puțin 128 de oameni și-au pierdut viața. Numărul morților ar putea crește, se tem oficialii.

„Numărul răniților ar putea fi de ordinul sutelor, iar numărul deceselor ar putea crește și el”, a declarant, pentru Reuters, Harish Chandra Sharma, oficial al districtului Jajarkot.

CITESTE SI: Delia, prinsă în Nepal în timpului cutremurului de 6,4 grade. Peste 120 de oameni au murit, iar alți zeci au fost răniți