Sanda Ladoși, noi acuzații la doi ani de la moartea lui Bogdan Stanoevici: „A fost marele meu șoc, pentru că era un om în putere”

Sanda Ladoși, noi acuzații la doi ani de la moartea lui Bogdan Stanoevici. Cântăreața a suferit enorm atunci și-a pierdut bunul prieten și nu crede că a murit de COVID-19, ci că altul ar fi fost motivul.

20 mart. 2023, 22:43
Sanda Ladoși, noi acuzații la doi ani de la moartea lui Bogdan Stanoevici: „A fost marele meu șoc, pentru că era un om în putere”
Sanda Ladoși, noi acuzații la doi ani de la moartea lui Bogdan Stanoevici

Sanda Ladoși, noi acuzații la doi ani de la moartea lui Bogdan Stanoevici. Cântăreața îl regretă și acum pe fostul ei coleg de breaslă și susține că dispariția lui a fost șocul vieții sale, pentru că ‘era un om în putere’.

Citește și: Sanda Ladoşi, despre legătura paranormală cu Bogdan Stanoevici: „Îi cer sfatul, vorbesc cu el, mă inspiră”

Sanda Ladoși, noi acuzații la doi ani de la moartea lui Bogdan Stanoevici

Bogdan a fost marele meu șoc, pentru că era un om în putere, extraordinar. Un om care inițial a prezentat urme de răceală, ca și mine, ca și alții, dar uite-mă, eu sunt aici, el a urmat un alt traseu. Îmi pare rău că a ajuns în spital, îmi pare rău că mi-am pierdut încrederea în sistemul de sănătate.

Din punctul meu de vedere, Bogdan este victima sistemului de sănătate. El nu a fost tratat așa cum ar fi trebuit, indiferent ce eforturi s-au făcut. Niciunul dintre cei care au avut acest tip complicat de pneumonie nu a fost tratat pentru boala aceasta. Și justificarea folosirii unui protocol… Indiferent ce boli aveau, se urmărea același protocol.

Ori lucrurile nu funcționează așa, în sănătate. Și asta o știu de la medici. Nu spun asta din punctul meu de vedere, al artistului, ci al medicilor specialiști. Care au spus că lucrurile au luat-o razna, iar mulți dintre ei au murit din rele tratamente, inclusiv Bogdan. El a fost una dintre marile cumpene și un șoc imens, peste care am trecut foarte greu. Nu știu dacă am trecut complet„, a declarat Sanda Ladoși, pentru Viva.ro.