SARBATORI FERICITE!!! Mesaje de Craciun amuzante

MESAJE DE CRĂCIUN 2015. SĂRBĂTORI FERICITE! Crăciunul este momentul ideal să faci urări, dar știm că poți fi, de multe ori, în pană de inspirație. RomaniaTV.net a căutat pentru tine cele mai frumoase mesaje, sms-uri și urări de Crăciun.

23 dec. 2015, 15:53
SARBATORI FERICITE!!! Mesaje de Craciun amuzante

Sarbatori fericite! Mesaje de Craciun: 

E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară…prin zăpadă Moşul zboară ? …Ni se trage de la vin

Să ai parte de tot ce e mai bun în viaţa! L-am visat pe Moş azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci aşteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!
Căţeluş cu păru’ creţ, să ai jeepu’ în coteţ şi o vilă cu piscină /Andreea Marin ca vecină, o lopată pentru bani/La Anu şi la Mulţi Ani!
Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!
Lovite-ar trenul fericirii, trăsnite-ar fulgerul iubirii, cădeţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani.
Fie ca sfintele sărbători de iarnă sa te gasească alături de colegii tăi. În traducere liberă, nici anul ăsta nu ai liber de Crăciun!
Daca nu ştii care-i culmea cadourilor, înseamnă că n-ai primit mesajul meu: nu lăsa pentru Ajun ce poţi să-mi oferi chiar acum!
Bucuria Crăciunului să ţină până în zori şi un cor de crăciuniţe să-ţi cânte de Sărbători!

1. L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine!
2. Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, mosul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, iaca si Craciunul vine. Craciun Fericit.
3. Mos Craciun bate la usa scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului.Langa brad si langa foc sa va umple de noroc.Craciun fericit
4. Catelus cu parul cret, s-aveti Geep-ul in cotet si o vila cu piscina, pe Madona ca vecina, o lopata pentru bani, La Anu’ si La Multi Ani! SARBATORI FERICITE!
5. Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!
6. Sa va fie casa, casa
Cu bucate noi pe masa
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu’n viata cat mai lin,
Bogatie cata vreti,
Sanatate pentru toti,
Iar la anul care vine
Sa va fie si mai bine.
7. Iata vine Mos Craciun,fara sanioara,
Un ren e bolnav nu-i zapada afara,
Dar in sacul lui are incarcate,
Sincere urari,multa sanatate
Doar belsug in casa si o viata frumoasa
LA MULTI ANI
8. Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul mesaj sms.
9. Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars si cozonacul!
10. Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)!
11. E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara…prin zapada Mosul zboara ? …Ni se trage de la vin…
12. Iti doresc un Craciun si un Revelion fericit alaturi de familie si prieteni, sa te distrezi si sa te relaxezi… si, cel mai important, sa nu faci nimic din ceea ce eu nu as face! Mosul te vede! Ho-ho-ho!
13. Daca un picior de-al tau ar fi Pastele iar altul Craciunul, pot sa te vizitez intre sarbatori?
14. Chiar daca esti gropar – macar acum in Ajun, te rog sa lasi lopata si sa te bucuri de Craciun.
15. Ai avut un an bun, ai fost sincer, modest si umil, ai dat de-o parte problemele ca Basescu in copil…
16. Daca ma iei cu Feliz Navidad eu te iau cu Bahto delo delo si cand vine vorba de pictura daca-mi vorbesti de Rubens eu ma gandes la Barrichello.
17. Desi esti medic de garda – in seara asta esti Santa Claus si daca mai mergi schiopatand… o sa-ti zica lumea House.
18. Nu-l mai cauta pe Mosu` ca iti face fundul rosu.
19. Sa primesti cadouri frumoase, decorate cu fundite si Daniela Crudu sa-ti fie una dintre craciunite.
20. Macar de Craciun pleaca din parcare si intoarce-te la ai tai, pana si Lady Gaga e o doamna-n felul ei.
21. Iar sarbatoresti Craciunul cu pufuleti si caramele si parca iar de aud zicand “chiar ca ar merge o friptura la aceste gogonele”.
22. Mos Craciun ti-a trimis un card cu 2011 Mega de noroc si sanatate pe care sa-l folosesti in anul urmator! Craciun fericit!
23. Ai o mentalitate de manager si esti condamnat sa castigi..de Craciun esti cel mai mare chitros si o arzi cu apa si covrigi…
24. Sper ca la un moment dat o sa-ti retragi cuvintele acum la final de an..uite ca acest mesaj de Craciun poate sa ajunga si la cel mai necioplit taran.
25. Inainte nu intelegeai de ce mancam cu furculita si de ce ne spalam asa de des, acum faci Craicunul prin Dubai si te rasfeti cu masaje anti stres..
26. De Craciun trebuie sa transmitem mesaje de bunatate celor din jur, sa facem acte de filantropie, de aceea am facut acest cozonac minunat pe care o sa ti-l aduc cu drag..acolo la puscarie..
27. Scoala s-a terminat si ne cam plictisim acum, noroc ca avem telefonane si ne dam mesaje de Craciun.
28. In acest Craciun sa te bucuri cat pentru o viata si Carmen Electra sa-ti fie craciunita pana dimineata.
29. Sa ai un Craciun Fericit si sa traiesti in Sarbatoare, sa-ti miroasa a brad in casa si a bani in buzunare.!
30. Bucuria Craciunului sa tina pana in zori si un cor de craciunite sa-ti cante de Sarbatori!

 

MESAJE DE CRACIUN 2015: Sarbatori fericite!

Se apropie Crăciunul, perioada anului în care românii trimit cele mai multe MESAJE şi SMS-uri celor dragi. Cu această ocazie, pe internet circulă o mulţime de mesaje şi urări care pot fi folosite pentru SMS-uri.

„Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă linişte, căldură şi armonie în suflet. Crăciun Fericit şi un An Nou plin de împliniri!”

„Sărbătorile de iarnă să vă aducă multe bucurii, surprize şi îndeplinirea tuturor dorinţelor.”

„Sfintele Sărbatori de Crăciun şi Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de munca şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La Mulţi Ani!”

„Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite! La Mulţi Ani!”

„Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Moşul să vă aducă cele mai dorite şi neaşteptate cadouri vouă şi celor apropiaţi.”

„Gânduri bune fug spre tine, sănatate şi mult bine! Sărbători Fericite şi un Crăciun de poveste!”

„De Sfintele Sărbatori îţi doresc să ai parte de tot ce ai şi mai vrei, de tot ce nu ai şi iţi doreşti, de tot ce iţi lipseşte şi nu ştii! La mulţi ani!”

„Anul nou să-ţi aducă un strop de fericire, un strop de iubire, un strop de noroc şi dacă se poate toate la un loc.”

„L-am văzut urcând pe coş, cu tupeul lui de Moş. Şi în sac avea de toate: bani, noroc şi sănătate. Sigur vine şi la voi, fiindcă e trimis de noi. Crăciun Fericit şi La Mulţi Ani!”

„Pe la geamuri cad steluţe, iar pe foc sunt sărmăluţe, bradul e la locul lui, Moşul e la treaba lui, să iţi fie ţie bine, acum şi în anul care vine.”

„Sărbători Fericite şi un brad cât mai frumos, să vină Moş Crăciun cu un Ferrari şi să plece pe jos!”

„La mulţi ani cu sănătate / Să aveţi belşug, de toate / Bucurii şi nestemate / De-acum şi pe mai departe.”

„E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară…prin zăpadă Moşul zboară? …Ni se trage de la vin…”

 

Mesajele şi urările de Crăciun sunt de cele mai multe ori texte standard, care sunt uitate la câteva secunde după ce au fost primite sau trimise, scrie yoda.ro. Anul acesta, e timpul să schimbăm placa şi să oferim mesaje şi urări de Crăciun un pic mai altfel.

Pe site-ul specializat în urări de sărbători poţi alege să construieşti un mesaj personalizat, în care să îi atragi atenţia persoanei respective că stă prea mult la calculator, că înjură prea mult la volan, conduce prea repede, nu îi stă deloc bine cu barba, s-a cam îngrăşat…etc.

Colaj colinde de Craciun super
 

Moşul va ţine minte şi va livra în căsuţa poştală a persoanei respective urările în funcţie de câmpurile completate.

Serviciul funcţionează şi pentru copii, iar Moşul le va spune dacă au fost sau nu cuminţi, dacă au învăţat suficient la şcoală şi dacă îi ascultă pe părinţi.

În aplicaţie se cere să încărcaţi o poză sau să alegeţi una de pe Facebook, pentru ca acţiunea să fie credibilă.

MESAJE DE CRACIUN. Iata 20 de sms-uri si mesaje de Craciun pe care le poti trimite celor dragi:

1. Sarbatorile Craciunului si Anului Nou sa va aduca tot ce-i mai bun pe lume, multa iubire, fericire si prosperitate.

2. Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc! 

4. Aceasta e o noapte speciala, in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun!

5. In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!

6. Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!

7. Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste.

8. Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit! 

9. Mosul vine cam tiptil, niciodata nu-l simtim, dar de fiecare data, lasa-n fiecare poarta fericire, bucurie, sanatate pe vecie! CRACIUN FERICIT!!

11. Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!

12. Sa vina Craciunul si toti clopoteii din brad sa-ti cante colindul magic care sa poarte cu el increderea, puterea, speranta, de care ai atata nevoie! La multi ani!

13. Bucuria Craciunului sa salasluiasca vesnic in inima ta luminandu-ti sufletul. Sa fii vesela si iubita si sa te bucuri de cadouri frumoase. CRACIUN FERICIT!

14. Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire. Iar Mosul sa va aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati.

Craciun 2013: cum te asiguri ca primesti cadourile dorite 

15. Frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet sa va aduca implinire, iubire si fericire. Sarbatori fericite!

16. Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!

17. In ziua de Craciun cand te indopi cu porc si sarmale si n-ai timp nici sa suspini..eu am sa-ti aduc aminte ca nu e bine sa consumi excesiv sare, zahar si grasimi.

18. Sarbatori fericite si un brad cat mnai frumos. Sa vina Mos Craciun cu un Ferrari si sa plece pe jos.

19. E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara, prin zapada Mosul zboara ? Ni se trage de la vin.

20. Urarile mele de Craciun sunt incarcate de bucurie, zapada si un An Nou fericit si din cand in cand sa faci apel la ratiune sau macar sa-i dai un bip.

MESAJE de Craciun – mesaje religioase

 La pragu-ti vin din nou colinde sa iti cant cu leru-i ler si domn din cer… Astazi Hristos s-a nascut. Craciun si pace!

 Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesni Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi!

De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.

 Fie ca spiritul bland al Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra voastra doar bucurie si senin, prosperitate, veselie si sanatate in anul ce vine! Sarbatori Fericite!

 Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur si inimă de lemn.Fie ca sfanta sarbatoare sa readuca aurul in sufletele noastre. Sa aveti parte numai de lumina in inima si gand. Sarbatori fericite.

Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi!

Iubirea divina coboara printre noi, ca o ninsoare naiva aducand cu ea bucuria Nasterii Mantuitorului.

 Fie ca Pruncul nascut in ieslea din Bethleem sa va umple casele si vietile cu bucurie,sanatate si multa intelepciune pentru anul care vine. LA MULTI ANI ! 

MESAJE DE CRACIUN: 20 de SMS-uri si mesaje de CRACIUN 2013pe care le poti trimite celor dragi:

1. Sarbatorile Craciunului si Anului Nou sa va aduca tot ce-i mai bun pe lume, multa iubire, fericire si prosperitate.

– Citeste si: Mesaje de Anul Nou pe care trebuie sa le citesti. Urari care te vor face sa razi cu lacrimi

2. Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!

3. Iti urez, tie si familiei tale, multa sanatate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! Sper ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai fericire in casa si familie!

4. Aceasta e o noapte speciala, in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun!

Urari de Anul Nou: 10 mesaje si sms-uri pe care le poti trimite celor dragi

5. In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!

6. Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!

7. Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste.

8. Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!

9. Mosul vine cam tiptil, niciodata nu-l simtim, dar de fiecare data, lasa-n fiecare poarta fericire, bucurie, sanatate pe vecie! CRACIUN FERICIT!!

Citeste si: Primul Craciun cu bebelusul. Afla cum sa traiesti o sarbatoare speciala in acest an

10. Frumusetea sarbatorilor de iarna sa va gaseasca in case alaturi de cei dragi. Aceasta sarbatoare sa va aduca multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor.

11. Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!

12. Sa vina Craciunul si toti clopoteii din brad sa-ti cante colindul magic care sa poarte cu el increderea, puterea, speranta, de care ai atata nevoie! La multi ani!

13. Bucuria Craciunului sa salasluiasca vesnic in inima ta luminandu-ti sufletul. Sa fii vesela si iubita si sa te bucuri de cadouri frumoase. CRACIUN FERICIT!

14. Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire. Iar Mosul sa va aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati.

15. Frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet sa va aduca implinire, iubire si fericire. Sarbatori fericite!

16. Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!

Si cateva mai amuzante:

17. In ziua de Craciun cand te indopi cu porc si sarmale si n-ai timp nici sa suspini..eu am sa-ti aduc aminte ca nu e bine sa consumi excesiv sare, zahar si grasimi.

18. Sarbatori fericite si un brad cat mnai frumos. Sa vina Mos Craciun cu un Ferrari si sa plece pe jos.

19. E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara, prin zapada Mosul zboara ? Ni se trage de la vin.

20. Urarile mele de Craciun sunt incarcate de bucurie, zapada si un An Nou fericit si din cand in cand sa faci apel la ratiune sau macar sa-i dai un bip.

MESAJE DE CRACIUN HAIOASE

”Un batranel cu chipul drag, va veni la voi in prag, sa nu’l goniti e mos craciun, si v’aduce’un an mai bun!” 

”Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si’n anii urmatori!” 

”Seara plina de lumina Sufletul iesle sa-ti devina Ca sa se nasca-n el Iisus Cu Binecuvantari de sus Caci vine bland si plin de har Sa nu ii inchidem usa iar Craciun Fericit!” 

”Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la anul care vine Sa va fie si mai bine” 

”Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu’n viata cat mai lin” 

”Craciun Fericit! Mosul sa fie darnic, liniste sufleteasca si intelegere de sarbatori! La Multi Ani!” 

”Se spune ca in seara de Craciun, la fiecare clinchet de clopotel o dorinta se indeplineste! Iti urez sa petreci sarbatorile cu sufletul plin de dorinte, in clinchet de clopotei! Craciun Fericit” 

”Lumina, pace, bucurie, zapada, viata, daruire, iertare, zambet, sarbatoare, ne aduce an de an Cracinul. Deschide-ti sufletul si lasa caldura sarbatorilor de iarna sa te invaluie ca un vis frumos. Sarbatori Fericite si La Multi Ani !” 

”Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tutror dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!”

”Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie in suflet. Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri!” 

”Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesni Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi!”

”De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.”

”Fie ca spiritul bland al Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra voastra doar bucurie si senin, prosperitate, veselie si sanatate in anul ce vine! Sarbatori Fericite!”

”Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur si inima de lemn.Fie ca sfanta sarbatoare sa readuca aurul in sufletele noastre. Sa aveti parte numai de lumina in inima si gand. Sarbatori fericite!”

”Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi!”

”Iubirea divina coboara printre noi, ca o ninsoare naiva aducand cu ea bucuria Nasterii Mantuitorului.”

”Fie ca Pruncul nascut in ieslea din Bethleem sa va umple casele si vietile cu bucurie,sanatate si multa intelepciune pentru anul care vine. LA MULTI ANI !” 

MESAJE DE CRĂCIUN. Inspira-te din aceste mesaje de Craciun pentru iubit si alege-l pe cel care vi se potriveste sau iti place cel mai mult. Surprinde-l intr-un mod placut si Craciunul va fi plin de romantism si iubire.

1. Sa ne pierdem printre globuri si beteala, sa alergam prin ninsoare ca niste copii, sa ne ingropam in cadouri si sa ne iubim ca doi nebuni… de Craciun.

SĂRBĂTORI FERICITE! Mesajul Google de Crăciun. TRIMITE ŞI TU MESAJE DE CRACIUN celor dragi

2. Sunt nerabdatoare sa petrec inca o data sarbatorile de iarna cu tine. Ma simt ca intr-o poveste, sunt incantata sa am in preajma mea o fiinta speciala ca tine intr-o perioada magica a anului.

3. Iti voi pune toata dragostea mea in cadoul de Craciun. Te iubesc si vreau sa petrecem impreuna ajunul sarbatorii. Craciun fericit, iubitul meu!

4. Inainte sa te cunosc toate zilele erau la fel pentru mine. Acum, ca imi esti iubit, este important sa fim impreuna in fiecare zi, pentru ca vreau sa-ti arat cat de mult te iubesc. Craciun fericit!

5. Cel mai frumos lucru la acest Craciun este ca ma pot incalzi in bratele tale. Iti multumesc pentru ca ma faci fericita. Iti doresc din inima sarbatori fericite!

6. Sarutul tau pasional va fi cel mai frumos cadou de Craciun, asa ca vino si saruta-ma. Vreau sa simt toata dragostea ta.

7. As vrea sa ma ascund printe cadouri, globuri si beteala, sa ma descoperi in noaptea de Craciun si sa ma consideri cel mai de pret cadou al tau primit vreodata.

8. Precum Mos Craciun aduce magia in casele noastre, asa si tu aduci magie in fiecare clipa a vietii mele! Te iubesc, dragul meu!

9. De ce mi-as dori un cadou de Craciun, cand te am pe tine? Craciun fericit, inger frumos! Te iubesc!

10. Iti doresc toata fericirea din lume si iti promit ca voi face tot ce imi sta in putinta ca sa fie asa. Sarbatori fericite, iubitule! Nu uita ca imi esti dator cu un sarut de Craciun.

Indiferent ca iti petreci Craciunul cu partenerul tau sau nu, trimite-i un mesaj romantic, care sa ii incalzeasca sufletul si sa-i aduca aminte de ce te iubeste atat de mult. Lista noastra cu mesaje de Craciun pentru iubit iti sta la dispozitie tot timpul.

MESAJE DE CRĂCIUN de trimis celor apropiaţi

 

  • Poti sa imi trimiti o poza de-a ta ca sa ii spun lui Mos Craciun exact ce imi doresc? Craciun fericit!
  • Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Craciunul sunt o familie fericita si prieteni dragi aproape. Craciun fericit!
  • Iti doresc sa ai un Craciun de vis alaturi de cei dragi! Transmite gandurile bune si tuturor oamenilor dragi care te fac fericita!
  • Una dintre bucuriile Craciunului este sa te gandesti la persoanele speciale din viata si tu esti una dintre acele persoane minunate! Sa ai un Craciun fericit!
  • Craciunul este acea perioada minunata in care te gandesti la toti cei dragi si… la ce marime poarta la pulover! Sa ai un Craciun magic!
  • Fie ca viata ta sa fie colorata si vesela asemenea unui… brad de Craciun! Sarbatori fericite!
  • MESAJE DE CRACIUN IN VERSURI

    1. Mos Craciun e suparat,
    Ca-i de criza afectat!
    Sania-i la-nregistrat,
    Taxa auto s-a triplat!

    Renii banca i i-a luat,
    C-are rate mari de dat!
    Dar s-a dus la magazin
    Sa ne ia cadouri, plin,

    Dar cand a fost de platit,
    Cardul nu era valid!
    Intre timp s-a-mprumutat
    Si cadouri tot a luat!

    Asa ca tu poti s-astepti,
    O sa vina ca-n povesti!
    Si ti-a pregatit un dar
    De care nici nu ai habar!

    2. Sarbatorile au sosit,

    Bradul l-am impodobit,
    Si in graba cea mai mare
    SMS-uri… baga tare!

    Rude, prieteni si amici,
    Pe toti ii SMS-uiti,
    Uitand cum era odata,
    Cand umblam din poarta-n poarta.

    Puneti mana si sunati!
    Pe net nu mai cautati,
    SMS-uri vechi, banale,
    Si mereu impersonale…

    Eu va pup si va iubesc,
    Toate bune va doresc,
    Promit sa va sun mereu,
    Am minute, nu e greu!

    3. Sa va fie casa, casa,
    Cu bucate noi pe masa
    Mos Craciun cu sacul plin,
    Drumu’n viata cat mai lin,
    Bogatie cata vreti,
    Sanatate pentru toti,
    Iar la anul care vine
    Sa va fie si mai bine.

    4. L-am visat pe Mos azi noapte,
    Tot venea c-un sac in spate,
    Sa v-aduca sanatate
    si cadouri multe, toate,
    Deci asteapta-l, ca el vine,
    Chiar acum este la mine!

    5. Sarbatorile cand vin,
    Sa va fie cosul plin,
    Sa aveti pe saturate,
    Casa plina, sanatate,
    Punga sa geama de bani,
    Mult noroc si La Multi Ani!

    6. Mos Craciun vine tiptil,
    Niciodata nu-l simtim.
    Dar de fiecare data
    Lasa-n fiecare poarta,
    Fericire si iubire,
    Sanatate pe vecie.
    Craciun fericit
    Si un An Nou mai bun!

    7. Sa va fie casa, casa
    Cu bucate noi pe masa
    Mos Craciun cu sacul plin,
    Drumu’n viata cat mai lin,
    Bogatie cata vreti,
    Sanatate pentru toti,
    Iar la anul care vine
    Sa va fie si mai bine.

    8. Iata, vine Mos Craciun,

    Insa, fara sanioara,
    Un ren e bolnav
    Si nu-i zapada afara,

    Dar in sacul lui,
    Are incarcate,
    Sincere urari,
    Multa sanatate,

    Doar belsug in casa
    Si-o viata frumoasa!
    Craciun Fericit!

    9. Mos Craciun cu paru cret,
    S-a ascuns intr-un cotet
    Ca i s-a urcat la cap
    Criza cea de neuitat.
    Astfel ca-ti urez sa ai
    Bucurie si malai,
    Sanatate, La Multi fani,
    Un butoi de vin cum n-ai
    Si tovarasi sa petreci,
    Pana nu te mai ridici!
    Craciun Fericit!
    (Si ai grija la parale, ca e criza)

    10. Mos Craciun cica-i om bun,
    Eu il cred, dar nu stiu cum.
    Insa ce-ti doresc acum eu tie,
    Nu-i de Mos… e Bucurie!
    Sanatate, La Multi Ani!
    Si de vrei, si-un car cu bani!
    Eu nu-ti pot decat ura,
    Restu’ este treaba ta!
    Craciun Fericit!
    La Multi Ani 2014!

    11. Buna ziua, eu sunt Mosu’,
    Cel cu nasu-n pic cam rosu,
    Si-am venit prin telefon,
    Nu pe usa sau pe horn,
    Cu urari de fericire,
    Sanatate si iubire!
    Craciun Fericit!

    12. MOŞ CRĂCIUN bate la uşa,
    Scoate mâna din mănuşă
    Şi va dă din palmă lui,
    Darurile cerului,
    Lângă brad şi lângă foc
    Să vă umple de noroc!

    13. Sărbătorile când vin,
    Să vă fie coşul plin,
    Să aveţi pe săturate,
    Casă plină, sănătate,
    Punga să geamă de bani,
    Mult noroc şi la mulţi ani!

    14. Bradul e împodobit,
    Moşul încă n-a sosit,
    Începeţi să colindaţi,
    Şi pe el să-l aşteptaţi.
    Va veni la fiecare,
    Cu cadouri şi-o urare:
    Un Crăciun plin de iubire,
    Sănătate, fericire,
    Mult noroc şi împliniri
    Şi ani plini de bucurii!

    MESAJE DE CRACIUN CLASICE

    1. Lumina Nasterii Lui Iisus se intinde de la o casa la alta, de la o inima la alta, iar caldura si bucuria Craciunului ne aduce pe toti mai aproape! Craciun Fericit si un An Nou plin de satisfactii!

    2. Pe la colturi unii spun, ca exista Mos Craciun. Ca i-ati scris si c-o sa vina, sa v-aduca-n pumni lumina! Langa brad si langa foc, sa v-aduca mult noroc!

    3. Tata Iubitor, ajuta-ne ca de Craciun sa ne reamintim de Nasterea Lui Iisus, si sa spunem si altora, cu ajutorul colindelor; sa vorbim despre bucuria pastorilor, despre inchinarea celor 3 intelepti; sa inchidem usa sentimentelor de ura si sa o deschidem pe cea a iubirii.
    Craciun Fericit!

    4. Cu colinde de Craciun, va doresc un an mai bun si cu dragostea crestina, sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata, mult noroc s-aveti in viata. La Multi Ani cu Sanatate!

    5. Credinta face orice posibil, speranta ne da putere sa continuam, dragostea face ca orice sa fie frumos. De Craciun, va urez sa le aveti pe toate! Craciun Fericit si Sarbatori Fericite!

    MESAJE DE CRACIUN GENERALE

    1. L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine!

    2. Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, mosul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, iaca si Craciunul vine. Craciun Fericit.

    3. Mos Craciun bate la usa scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului. Langa brad si langa foc sa va umple de noroc. Craciun fericit!

    4. Catelus cu parul cret, s-aveti Geep-ul in cotet si o vila cu piscina, pe Madona ca vecina, o lopata pentru bani, La Anu’ si La Multi Ani! SARBATORI FERICITE!

    5. Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!

    MESAJE DE CRACIUN SMS

    1. Pe la ferestre cad steluţe, iar pe foc sunt sărmăluţe, bradul e împodobit, moşul e din nou grăbit, peste tot e bucurie şi Crăciunul iarăşi vine. Sărbatori fericite!

    2. Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi! Crăciun fericit!

    3. Să vină Crăciunul şi toţi clopoţeii din brad să-ţi cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea şi speranţa de care ai nevoie! Crăciun fericit!

    MESAJE DE CRACIUN HAIOASE

    1. Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!

    2. Lovite-ar trenul fericirii, trăsnite-ar fulgerul iubirii, căde-ţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu LA MULŢI ANI!

    3. Moşul vine cam tiptil, niciodata nu-l simţim, dar de fiecare dată, lasa-n fiecare poartă fericire, bucurie, sănătate pe vecie!

    4. SĂRBĂTORI FERICITE şi un brad cât mai frumos. Să vină Mos Crăciun cu un Ferrari şi să plece pe jos.

    5. Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul mesaj sms.

    6. Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars si cozonacul!

    7. Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)!

    8. E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara…prin zapada Mosul zboara ? …Ni se trage de la vin…

    9. Iti doresc un Craciun si un Revelion fericit alaturi de familie si prieteni, sa te distrezi si sa te relaxezi… si, cel mai important, sa nu faci nimic din ceea ce eu nu as face! Mosul te vede! Ho-ho-ho!

    10. Daca un picior de-al tau ar fi Pastele iar altul Craciunul, pot sa te vizitez intre sarbatori?

    11. Chiar daca esti gropar – macar acum in Ajun, te rog sa lasi lopata si sa te bucuri de Craciun.

    12. Ai avut un an bun, ai fost sincer, modest si umil, ai dat de-o parte problemele ca Basescu in copil…

    13. Daca ma iei cu Feliz Navidad eu te iau cu Bahto delo delo si cand vine vorba de pictura daca-mi vorbesti de Rubens eu ma gandes la Barrichello.

    14. Desi esti medic de garda – in seara asta esti Santa Claus si daca mai mergi schiopatand… o sa-ti zica lumea House.

    15. Sa primesti cadouri frumoase, decorate cu fundite si Daniela Crudu sa-ti fie una dintre craciunite.

    16. Mos Craciun ti-a trimis un card cu 2011 Mega de noroc si sanatate pe care sa-l folosesti in anul urmator! Craciun fericit!

    17. Scoala s-a terminat si ne cam plictisim acum, noroc ca avem telefonane si ne dam mesaje de Craciun.

    18. Sa ai un Craciun Fericit si sa traiesti in Sarbatoare, sa-ti miroasa a brad in casa si a bani in buzunare.!

    19. Bucuria Craciunului sa tina pana in zori si un cor de craciunite sa-ti cante de Sarbatori!

  • COLINDE DE CRĂCIUN: Conform Enciclopediei Crăciunului, scrisă de Gerry Bowler, primele colinde le avem încă din secolul al IV-lea, la vremea respectivă fiind prezentate drept imnuri închinate Nașterii Domnului, scrie b365.ro. Ele aveau titluri ca: Jesus refulsit omnium, de Hilarius din Poitiers, Veni redemptor omnium, de Hilarius din Poitiers, Veni redemptor gentium, de Ambrosius din Milano si Corde natus ex partentis, de Prudentius. Ele aveau un caracter solemn, exprimând mai degrabă adevăruri teologice de ordin superior, după cum precizează sursa citată.

    Mai târziu însă, Biserica a interzis colindele de Crăciun, nemulțumită fiind de conotațiile păgâne ale termenului colindă (echivalentul englez carol este derivat din grecescul choros, care desemna un dans în cerc, în care dansatorii cântau).

    În secolul al XII-lea, învățăturile creștine și-au schimbat viziunea și au trecut de la un Dumnezeu răzbunător la aspectele mai umane a lui Iisus și astfel a apărut și interesul pentru detaliile Nașterii Domnului. O expresie a acestui interes devine noul tip de cântec sacru popularizat de franciscani- muzică de corindă cu versuri.

    10 COLINDE DE CRĂCIUN

    Noile colinde s-au răspândit în Italia cu ajutorul franciscanilor și al dominicanilor, devenind în scurt timp populare în întreaga Europă. Exemplele din această perioadă includ colindul macaronic german In dulci jubilo și polonezul W zlobie lezy.

    Secolele al XV-lea și al XVI-lea au constituit, dintr-un punct de vedere, epoca de aur a colindelor. Acestea erau cântate în case și pe străzi, în cadrul slujbelor religioase și în reprezentațiile teatrale, la răspândirea lor contribuind și recent inventata tiparniță. Din Anglia provin Adam Lavy Ybounden, I saw three ships și The Boar’s Head Carol, iar din Germania colinde ca O tanenbaum (O, brad frumos) și Es ist ein Ros entsprungen.

    COLINDE DE CRACIUN- selecţia celor mai frumoase colinde de Craciun

    LISTA CELOR MAI FRUMOASE COLINDE

    1) O ce veste minunata- Andra

    2)Florile Dalbe- Stefan-Hrusca

    3)Sara de Craciun- Flaviu Pop

    4)O brad frumos-Fuego

    5)Aseara pe-nserate- Stefan Hrusca

    6)Astazi s-a nascut Hristos- Paula Seling

    7)Trei Pastori -Stefan Hrusca

    8)Mos Craciun cu plete dalbe- Andra

    9) Deschide usa, crestine – Andra

    10)Buna dimineata la Mos Ajun- Madrigal

    11)Colo sus – Stefan Hrusca

    12)Coborat-o coborat- Fuego

    13)Din an in an- Paula Seling

    14)Cerul si Pamantul- Stefan Hrusca

    15)Sus la poarta Raiului-Andra

    16)Viflaime, Viflaime -Fuego

    17)Afara ninge linistit- Stefan Hrusca

    18)La nunta in Gana Galilei – Nicolae Furdui Iancu

    19)Sara Craciunului Nost’ -Fuego

    20)Marut Margaritar – Stefan Hrusca

    21)Colindam, Colindam – Madalina Manole

    22)Iata vin colindatori -Mihaela Belciu

    23)Ia sculati romani plugari- Ramona Ilies Dragan

    24)Impodobeste mama bradul -Fuego

    25)Dom dom sa-naltam- Cristina Rus

    26)Vis de Iarna – Andra

    27)Noapte de Craciun- Horia Brenciu

    28)Din Raiul cel Luminos- Fuego

    29)Ziurel de Ziua -Fuego

    30)Steaua sus Rasare-Fuego

    31)Trei Crai de la Rasariti – Irina Loghin

    32)Ce-ati vazut pastori- Stefan Hrusca

    33)Linu-i Lin- Stefan Hrusca

    Astăzi s-a născut Hristos

    Astăzi s-a născut Hristos
    Mesia chip luminos

    Laudaţi şi cântaţi
    Şi vă bucuraţi!!!!!!

    Mititel înfăşaţel
    În scutec de bumbăcel
    Laudaţi şi cântaţi
    Şi vă bucuraţi

    Neaua ninge
    Nu-l atinge
    Vântul bate
    Nu-l răzbate
    Laudaţi şi cântaţi
    Şi vă bucuraţi!!!!!!!

    Şi de acum
    Până-n vecie
    Mila domnului să fie
    Laudaţi şi cântaţi
    Şi vă bucuraţi!

    Trei păstori

    Trei păstori se întâlniră
    Trei păstori se întâlniră
    Raza soarelui, floarea soarelui
    Şi aşa se sfătuiră:

    Haideţi fraţilor să mergem
    Haideţi fraţilor să mergem
    Raza soarelui, floarea soarelui
    Floricele să culegem.

    Şi să facem o cunună
    Şi să facem o cununa
    Raza soarelui, floarea soarelui
    S-ompletim cu voie buna.

    Si s-o ducem lui Cristos
    Si s-o ducem lui Cristos
    Raza soarelui, floarea soarelui
    Să ne fïe de folos.

    Deschide uşa creştine

    Deschide uşa creştine
    Că venim din nou la tine.
    Drumu-i lung şi-am obosit
    De departe am venit.

    Că la Viflaem am fost,
    Unde s-a născut Hristos
    Şi-am văzut şi pe-a sa mamă,
    Pe care Maria-o cheamă.

    Cum umbla din casă-n casă
    Ca pe fiul său să nască.
    Umbla-n sus şi umbla-n jos
    Ca să nască pe Hristos.

    Umbla-n jos şi umbla-n sus
    Ca să nască pe Isus.
    Roată, roată prin cetate,
    Case, hanuri, pline toate.

    Mai târziu găsi apoi
    Un staul frumos de oi
    Şi-acolo pe fân jos
    S-a născut Domnul Hristos.

    Cete de îngeri coboară
    Staulul îl înconjoară.
    Îngerii cu flori în mână
    Împletesc mândră cunună.

    Pe cunună-i scris frumos
    Astăzi s-a născut Hristos,
    Care cu puterea sa (/ Pe cunună-i scris aşa)
    Va împărăţi lumea (/ Că s-a născut Mesia)

    Şi de-acum până-n vecie
    Mila Domnului să fie,
    Tuturor cu bucurie
    Şi de mare veselie.

    Bună dimineaţa la Moş Ajun

    Ne daţi ori nu ne daţi,
    Ne daţi ori nu ne daţi.

    Am venit şi noi odată
    La un an cu sănătate,
    Domnul sus să ne ajute
    La covrigi şi la nuci multe.

    O, brad frumos

    O, brad frumos, o brad frumos,
    Cu cetina tot verde.
    Tu eşti copacul credincios,
    Ce frunza nu şi-o pierde,
    O, brad frumos, o brad frumos,
    Cu cetina tot verde.

    O, brad frumos, o brad frumos,
    Verdeaţa ta imi place.
    Când o revăd sunt bucuros
    Şi vesel ea ma face.
    O, brad frumos, o brad frumos,
    Verdeaţa ta imi place.

    O, brad frumos, o brad frumos,
    Cu frunza neschimbată.
    Mă mângâi şi mă faci voios
    Şi mă-ntâreşti îndată.
    O, brad frumos, o brad frumos,
    Cu frunza neschimbată.

    Steaua sus răsare

    Steaua sus răsare
    Ca o taină mare,
    Steaua străluceşte
    Şi lumii vesteşte (bis)

    Că astăzi Curata.
    Prea Nevinovata
    Fecioara Maria
    Naşte pe Mesia (bis)

    Magii cum zăriră
    Steaua şi porniră
    Mergând după rază
    Pe Hristos să-l vază.

    Şi dacă porniră
    Îndată-l găsiră
    La Dânsul intrară
    Şi se închinară (bis)

    Cu daruri gătite
    Lui Hristos menite
    Având fiecare
    Bucurie mare (bis)

    Care bucurie
    Şi aici să fie
    De la tinereţe
    Până la bătrâneţe (bis) 

  • MESAJE DE CRACIUN. Daca nu gasesti cuvintele potrivite pentru a-ti exprima sentimentele fata de cei dragi, te ajutam cu o serie de citate care surprind spiritul Craciunului!

  • MESAJE DE CRACIUN. „Aminteste-ti ca daca nu gasesti Craciunul in inima ta, cu siguranta nu-l vei gasi sub brad!” Charlotte Carpenter

    „De Craciun, toate drumurile duc acasa.” Marjorie Holmes

    „Daca eram filosof, as fi scris despre filosofia jucariilor, aratand ca nimic altceva in viata nu trebuie luat in serios si ca un Craciun in compania copiilor este una dintre putinele ocazii in care oamenii devin vii cu adevarat.” Robert Lynd 

    „Sugestii de cadouri de Craciun: Dusmanilor, iertare. Unui adversar, toleranta. Unui prieten, inima ta. Unui client, servicii. Tuturor, bunavointa. Fiecarui copil, un bun exemplu. Tie insuti, respect.” Oren Arnold

    „Mos Craciun a inteles bine ideea – sa iti vizitezi cunoscutii o data pe an.” Victor Borge

    „Craciunul nu e despre a deschide cadouri, cat despre a ne deschide inimile.” Janice Maeditere

    „Craciunul este o soapta de pace si un suspin de speranta pe buzele iubirii.” Richelle E. Goodrich

    „Dumnezeu l-a pus pe Mos Craciun pe pamant pentru a ne aminti ca Craciunul ar trebui sa fie o perioada fericita.” Bil Keane

    „Craciunul este momentul cand ti-e dor de casa, chiar si atunci cand esti acasa.” Carol Nelson

    „Cel mai frumos cadou din jurul oricarui brad de Craciun: prezenta unei familii fericite imbratisate.” Burton Hillis

    „Acesta este mesajul Craciunului: Nu suntem niciodata singuri.” Taylor Caldwell

 

MESAJE DE CRACIUN. Iata 20 de sms-uri si mesaje de Craciun pe care le poti trimite celor dragi:

1. Sarbatorile Craciunului si Anului Nou sa va aduca tot ce-i mai bun pe lume, multa iubire, fericire si prosperitate.

– Citeste si: Mesaje de Anul Nou pe care trebuie sa le citesti. Urari care te vor face sa razi cu lacrimi

2. Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!

3. Iti urez, tie si familiei tale, multa sanatate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! Sper ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai fericire in casa si familie!

4. Aceasta e o noapte speciala, in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun!

Urari de Anul Nou: 10 mesaje si sms-uri pe care le poti trimite celor dragi

5. In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!

6. Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!

7. Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste.

8. Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!

9. Mosul vine cam tiptil, niciodata nu-l simtim, dar de fiecare data, lasa-n fiecare poarta fericire, bucurie, sanatate pe vecie! CRACIUN FERICIT!!

Citeste si: Primul Craciun cu bebelusul. Afla cum sa traiesti o sarbatoare speciala in acest an

10. Frumusetea sarbatorilor de iarna sa va gaseasca in case alaturi de cei dragi. Aceasta sarbatoare sa va aduca multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor.

11. Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!

12. Sa vina Craciunul si toti clopoteii din brad sa-ti cante colindul magic care sa poarte cu el increderea, puterea, speranta, de care ai atata nevoie! La multi ani!

13. Bucuria Craciunului sa salasluiasca vesnic in inima ta luminandu-ti sufletul. Sa fii vesela si iubita si sa te bucuri de cadouri frumoase. CRACIUN FERICIT!

14. Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire. Iar Mosul sa va aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati.

15. Frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet sa va aduca implinire, iubire si fericire. Sarbatori fericite!

16. Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!

MESAJE DE CARCIUN mai amuzante:

17. In ziua de Craciun cand te indopi cu porc si sarmale si n-ai timp nici sa suspini..eu am sa-ti aduc aminte ca nu e bine sa consumi excesiv sare, zahar si grasimi.

18. Sarbatori fericite si un brad cat mnai frumos. Sa vina Mos Craciun cu un Ferrari si sa plece pe jos.

19. E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara, prin zapada Mosul zboara ? Ni se trage de la vin.

20. Urarile mele de Craciun sunt incarcate de bucurie, zapada si un An Nou fericit si din cand in cand sa faci apel la ratiune sau macar sa-i dai un bip.

 

MESAJE DE CRACIUN. Pentru aceia care nu vor să îşi mai bată capul pentru a inventa mesaje cu ocazia Sărbătorilor 2013, există unele deja făcute.

-E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară…prin zăpadă Moşul zboară ? …Ni se trage de la vin

-Să ai parte de tot ce e mai bun în viaţa! L-am visat pe Moş azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci aşteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!

-Căţeluş cu păru’ creţ, să ai jeepu’ în coteţ şi o vilă cu piscină /Andreea Marin ca vecină, o lopată pentru bani/La Anu şi la Mulţi Ani!

-E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară…prin zăpadă Moşul zboară? …Ni se trage de la vin…

-Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!

-Lovite-ar trenul fericirii, trăsnite-ar fulgerul iubirii, cădeţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani.

MESAJE CLASICE DE CRĂCIUN

-Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să va fie şi mai bine. Să va fie casa, casa Cu bucate noi pe masă Moş Crăciun cu sacul plin, Drumu-n viaţa cât mai lin.

-Fie că sărbătoarea Crăciunului să îţi umple sufletul de bucurie,să îţi aducă pace şi linişte în suflet,iar lumina lui minunată să îţi lumineze în continuare paşii în viaţa.CRĂCIUN FERICIT!

-„Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate şi fericire, împlinirea tuturor dorinţelor şi sănătate celor dragi. La mulţi ani!”

-„Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aduca linişte, căldura şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri!”

-„Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!”

-„De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presarat cu împliniri.”

-„Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! SĂRBĂTORI FERICITE!”

-„Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie,sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI !”

Mesajele şi urările de Crăciun sunt de cele mai multe ori texte standard, care sunt uitate la câteva secunde după ce au fost primite sau trimise, scrie yoda.ro. Anul acesta, e timpul să schimbăm placa şi să oferim mesaje şi urări de Crăciun un pic mai altfel.

Pe site-ul specializat în urări de sărbători poţi alege să construieşti un mesaj personalizat, în care să îi atragi atenţia persoanei respective că stă prea mult la calculator, că înjură prea mult la volan, conduce prea repede, nu îi stă deloc bine cu barba, s-a cam îngrăşat…etc.

Moşul va ţine minte şi va livra în căsuţa poştală a persoanei respective urările în funcţie de câmpurile completate.

Serviciul funcţionează şi pentru copii, iar Moşul le va spune dacă au fost sau nu cuminţi, dacă au învăţat suficient la şcoală şi dacă îi ascultă pe părinţi.