Şase sirieni, între care trei copii, care intenţionau să treacă ilegal graniţa au fost prinşi la o pensiune din Timişoara

Şase sirieni, între care trei copii, care intenţionau să treacă ilegal graniţa pentru a ajunge în ţări din vestul Europei au fost prinşi de poliţiştii de frontieră la o pensiune din Timişoara.

RomaniaTV.net
10 feb. 2017, 11:22
Şase sirieni, între care trei copii, care intenţionau să treacă ilegal graniţa au fost prinşi la o pensiune din Timişoara

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, poliţiştii au frontieră au descoperit, joi după-amiază, la o pensiune din Timişoara, şase cetăţeni sirieni, între care trei copii.

„Grupul, format din două femei, un bărbat şi trei copii, a fost dus la sediul instituţiei, pentru cercetări. În cadrul verificărilor, s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni din Siria, adulţii având vârste cuprinse între 23 şi 38 de ani, iar copiii între şase şi 15 ani. La cercetări, cei in cauza au declarat că intenţionau să ajungă în ţări din vestul Europei”, se arată în comunicat.

În cauză se fac cercetări, cei şase sirieni fiind predaţi unei echipe operative de la Centrul Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţi de Azil Timişoara.