Saveta Bogdan a izbucnit în lacrimi, în direct. Medicii sunt rezervaţi: „Trebuie să ne mai controlăm din când în când”

Saveta Bogdan trece prin clipe grele şi nu se poate opri din plâns de când a aflat vestea tristă. Artista de muzică populară a aflat că fratele său suferă de hepatita B, fiind internat în spital.

RomaniaTV.net
21 ian. 2020, 09:20
Saveta Bogdan a izbucnit în lacrimi, în direct. Medicii sunt rezervaţi: „Trebuie să ne mai controlăm din când în când”

Fratele Savetei Bogdan a aflat, de curând, că suferă că suferă de această boală, iar artista este distrusă de durere.  „El toată viaţa a muncit pe şantier. A fost şef de şantier, a avut funcţii destul de bune, a fost prin Germania şi prin Israel, peste tot. Un om tare, voinic cât un munte.

Noi trebuie să ne mai controlăm din când în când. Trebuie să facem şi problele hepatice. A dus pe picioare o hepatită B, fără să ştie. Nu a simţit absolut nimic. Şi când l-am văzut azi la spital am început să plâng, să urlu… şi el şi eu. E foarte schimbat. E atât de slab… Slab şi la faţă şi la mâini. Nu mănâncă, nu are poftă de mâncare„, a povestit Saveta Bogdan, cu ochii în lacrimi.

Citeşte şi: Teribil prin ce a trecut! Artista Saveta Bogdan a ajuns de urgență la spital: A curs foarte mult sânge

Se iubeşte cu un avocat. „Îl simt puţin gelos!”

Saveta Bogdan iubește din nou, la 74 de ani, după două căsnicii eşuate. Cântăreaţa de muzică populară are o relaţie de ceva timp cu un avocat, însă nu a divulgat identitatea acestuia.

După ce am divorţat de al doilea soţ, seara plângeam, mă simţeam singură. Acum am şi eu avocatul ăsta. Am primit de la avocat un buchet de trandafiri la cinci dimineaţa. Îl simt pe avocat puţin gelos, dar nu-mi spune că este gelos. Eu nu sunt geloasă. Lui nu îi place popularitatea. El m-a învăţat foarte multe şi datorită lui am câştigat un proces. Sunt fericită că am cu cine să vorbesc„, a spus Saveta Bogdan la Antena Stars.

Citeşte şi: Destăinuirile unei vedete de la noi: „Soțul m-a înşelat cu 83 de femei!”


loading...
Partenerii noștri