Saveta Bogdan, dată în judecată de un coleg de breaslă. Scandal de amploare în lumea folclorului românesc: „Păi nu dă ea ochii cu mine?”

Saveta Bogdan riscă să fie dată în judecată de artistul Nicolae Datcu, după ce l-a acuzat pe acesta că ar fi încercat să-și înșele soția.

26 apr. 2023, 14:47
Saveta Bogdan, dată în judecată de un coleg de breaslă. Scandal de amploare în lumea folclorului românesc: „Păi nu dă ea ochii cu mine?”
Saveta Bogdan, dată în judecată de un coleg de breaslă

Interpreta de muzică populară Saveta Bogdan l-a acuzat pe artistul Nicolae Datcu de infidelitate, spunând despre acesta că ar fi încercat să-și înșele soția. Bărbatul, deranjat de spusele artistei, a hotărât să își facă dreptate în instanță.

Saveta Bogdan, invitată în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, a dezvăluit că Nicolae Datcu ar fi încercat în urmă cu mai mulți ani să plece în Franța, pentru a se întâlni cu o altă femeie, înșelând-o astfel pe soția sa cu care este împreună și acum.

Acuzațiile vedetei nu i-au picat deloc bine lui Nicolae, acesta spunând că nu se poate ca cea pe care o considera prietenă să spună astfel de lucruri, precizând că o va da în judecată.

Citește și: Saveta Bogdan tună și fulgeră! Ce a revoltat-o pe artistă: “Sunt atâția care n-au nici măcar bani de-o pâine”

„Nu ascultați ceea ce spune doamna Saveta. Poate a fost așa sau poate nu a fost așa, dar ea ca o colegă adevărată cum poate să vină să-ți spună asemenea lucruri la televziune, la presă. Păi nu dă ea ochii cu mine? O să o dau în judecată pentru lucrurile astea. Dacă era o colegă minunată nu făcea”, a declarat Nicolae Datcu, potrivit spynews.ro.

Reacția Savetei Bogdan la aflarea veștii că va fi dată în judecată a fost una vădit indiferentă.

„N-are de ce să mă dea în judecată, nu comentez nimic, eu plec în America, sunt pe ultima sută de metri. N-am timp de bârfe. Să mă dea în judecată și ne judecăm și la revedere, ce atâtea discuții”, a fost reacția artistei.

Citește și: Saveta Bogdan, decizia cu care şi-a şocat fanii. Artista părăsește România pentru SUA: „Am cântat și pe vapoare, iar cu America sunt deja obișnuită”

Saveta Bogdan vrea să se mărite, chiar dacă are 77 de ani

Cântăreața e pregătită să își refacă viașa și să se căsătorească. Aceasta nu vrea ca partenerul ei să fie oricine, ci își dorește să aibă un soț american. Ea va pleca în curând în SUA și recent a povestit că i-ar plăcea să se căsătorească peste ocean.

„Poate găsesc un american. Poate îmi găsesc un român, cu românii e cam greu, dar nu se știe. Dacă îmi găsesc ceva să îmi convină, nu zic nu. Mă mărit să am și eu un om în casă. Să aibă grijă de mine, să îmi cumpere și mie o pâine, să facă cumpărăturile.

De ce? Este foarte bine cum m-am gândit! Să fie apropiat de vârsta mea, să fie un om inteligent, să aibă și el un bănuț. Doar nu o să îl țin eu”, a dezvăluit artista.