Saveta Bogdan tună și fulgeră! Ce a revoltat-o pe artistă: “Sunt atâția care n-au nici măcar bani de-o pâine”

Saveta Bogdan a răbufnit! Cântăreața de muzică populară este extrem de revoltată de prețurile uriașe pe care le au alimentele din piețe și magazine, chiar înainte de Paște.

08 apr. 2023, 20:52
Saveta Bogdan tună și fulgeră! Ce a revoltat-o pe artistă: “Sunt atâția care n-au nici măcar bani de-o pâine”
Saveta Bogdan tună și fulgeră! Ce a revoltat-o pe artistă

Saveta Bogdan tună și fulgeră! Ce a revoltat-o pe artistă. Mai este doar o săptămână până la Paște, iar majoritatea românilor au început deja pregătirile, printre ei se numără și cântăreața de muzică populară Saveta Bogdan.

Citește și Saveta Bogdan, decizia cu care şi-a şocat fanii. Artista părăsește România pentru SUA: „Am cântat și pe vapoare, iar cu America sunt deja obișnuită”

Saveta Bogdan tună și fulgeră! Ce a revoltat-o pe artistă

Artista a dezvăluit că a cheltuit foarte mulți bani pe câteva alimente de care avea nevoie pentru preparatele de sărbători.

Saveta Bogdan a spus că este extrem de revoltată de prețurile uriașe pe care le au alimentele și e convinsă că acestea au crescut foarte mult deoarece se apropie Paștele.

“Este foarte scump. Și ceapa este 10 lei. Anul trecut era mult mai ieftină. Ingredientele pe care le punem la drob, pentru că drobul se face cu ceapă verde, pătrunjel, mărar. Toate verdețurile le punem. E 4 lei o legătură de ceapă.

Ei speculează chestiunea asta că vine Paștele și le scumpesc. Dacă nu avem mărar la drob nu mai e drob. Mărar, ceapă verde, pătrunjel, ingredientele astea trebuie puse la drob”, a declarat Saveta Bogdan pentru realitateanet.ro.

Deși are o pensie de 2.200 de lei, Saveta Bogdan spune că reușește să se descurce cu banii din spectacolele pe care le susține, însă se gândește la oamenii care nu câștigă foarte mulți bani, în condițiile în care prețurile alimentelor sunt foarte mari.

“Le doresc multă sănătate, paște fericit, să fie sănătoși și cei care sunt mai bogați să mai dea și la amârâții ăia de pe stradă, pentru că sunt atâția pe stradă care n-au nici măcar bani de-o pâine”, a mai spus Saveta Bogdan.

Ce ar schimba Saveta Bogdan, dacă ar putea da timpul înapoi

Saveta Bogdan a trecut deja prin două căsnicii, iar în prezent trăiește o nouă poveste de dragoste. Chiar dacă toată lumea este curioasă de momentul în care artista va spune ”da” pentru a treia oară, aceasta ne-a mărturisit faptul că nu mai vrea să ajungă în fața altarului, ba chiar că regretă faptul că a acceptat să facă asta de două ori, considerând-o acum ca fiind o greșeală.

„Nu m-aș mai mărita de două ori, ca să fie a doua căsnicie tot proastă. M-aș căsători o dată și, cu bune, cu rele, aș sta cu el. N-aș vrea să mă mai căsătoresc a treia oară, orice ar fi. Sunt dezamăgită. Eu am o relație, dar nu așa pompoasă, este o relație frumoasă, civilizată. Actele alea nu ajută la nimic”, a mai declarat Saveta Bogdan pentru Spectacola.

Citește și Saveta Bogdan s-a despărțit de iubitul avocat? Ce spune artista: „Dacă vine unul și mă pupă pe obraz sunt amanta lui?”