Saveta Bogdan și-a părăsit iubitul și a plecat în America. Bărbatul voia să o ducă în Maldive: „Câteodată trebuie să mai faci și pauze cu iubiții ăștia”

Saveta Bogdan a plecat în America, la fiica sa, iar iubitul său nu a fost de acord cu asta. Artista a pus punct relației cu avocatul și a refuzat vacanța pe care acesta o plănuise în Maldive.

03 iun. 2023, 08:41
Saveta Bogdan și-a părăsit iubitul și a plecat în America. Bărbatul voia să o ducă în Maldive: „Câteodată trebuie să mai faci și pauze cu iubiții ăștia”
Saveta Bogdan a pus punct relației cu iubitul avocat

Saveta Bogdan a părăsit România pentru o perioadă și a plecat la fiica sa, în America. Pentru că va sta aici câteva luni bune, iubitul interpretei de muzică populară nu este deloc încântat de lipsa acesteia.

În ciuda onorabilei vârste de 77 de ani, Saveta Bogdan nu a uitat să lase loc și de iubire în viața ei, așa că mulți bărbați o curtează și își doresc să îi fie alături. Aceasta a fost împreună cu un avocat care nu a fost de acord ca ea să plece în SUA, iar interpreta a pus punct relației. Bărbatul plănuise o vacanță în Maldive, dar a fost refuzat.

Citește și: Clipe înfiorătoare pentru Saveta Bogdan. La un pas de tragedie, în drumul spre America. ”Am crezut că mor de spaimă”

Artista a mărturisit că a luat o pauză de la relații și că se bucură de timpul petrecut alături de fiica sa. Își ocupă timpul cu tot felul de activități și spune că nu are cum să se plictisească astfel.

„Am făcut o pauză pentru că câteodată trebuie să mai faci și pauze cu iubiții ăștia. Ce să spun, aici iau cursuri de salsa, am fost la o paradă militară de au fost veteranii de război și ei comemorează în fiecare an, e atât de frumos. 

Nu am timp să mă plictisesc că mereu fac ceva. Da, am renunțat că eu am vrut să vin la fata mea, că nu am mai fost de doi ani. Anul trecut a fost ea în țară, iar, anul acesta, am venit și stau câteva luni.

Pe el l-a deranjat foarte tare că vin aici și stau câteva luni. Asta este, ce să facem. Fiecare cu copiii lui”, a declarat aceasta la antenastars.ro.

Citește și: Saveta Bogdan, dată în judecată de un coleg de breaslă. Scandal de amploare în lumea folclorului românesc: „Păi nu dă ea ochii cu mine?”

Saveta Bogdan spune că, deși nu știe limba engleză, nu ar refuza să fie curtată de un american. Își dorește un iubit potent financiar, pentru a uita de fostul partener.

„Eu nu știu engleză. Nu am venit aici să-mi găsesc niciun milionar, niciun miliardar, eu am venit la fata mea. Între timp, mă duc și la plajă cu ea. Ei lucrează, Cătălina vine de la spital.

Dacă apare un american, nicio problemă, măcar să fie cu vreo trei vile așa, cu bani mulți în bancă. Aici să vezi ce plimbări sunt, aici nu e lumea stresată, este lejeră. Noi suntem în urma lor cu 80 de ani”, a mai spus interpreta de muzică populară.