Savu: Vizita Victoriei Nuland, semnal pozitiv pentru România. Arată că propaganda băsistă intoxică publicul

Senatorul PSD Daniel Savu considera ca vizita asistentului secretarului de Stat al SUA, Victoriei Nuland, este de bun augur pentru consolidarea parteneriatului strategic dintre Romania si SUA.

11 ian. 2014, 16:46
Savu: Vizita Victoriei Nuland, semnal pozitiv pentru România. Arată că propaganda băsistă intoxică publicul

Vizita Victoriei Nuland in Romania reprezinta un semnal pozitiv venit din partea SUA pentru relatiile economice, strategice si pentru intarirea statului de drept. Oricat a incercat propaganda basista sa dea o conotatie negativa acestei vizite, minciunile, intoxicarile si manipularile promovate au fost infirmate chiar de catre Victoria Nuland. In plus, asistentul secretarului de Stat al SUA a transmis un mesaj clar din partea SUA, si anume ca nu se vor implica in jocurile politice practicate de Basescu la nivelul politicii interne, ci important este ca parteneriatul dintre Romania si SUA sa functioneaze la fel de bine ca pana acum”, consideră Daniel Savu.

De asemenea, senatorul PSD remarca tonul calm al emisarului SUA, subliniind ca aceasta a avut un dialog bun si constructiv cu Titus Corlatean.

„Intalnirea ministrului de Externe cu Victoria Nuland a fost un succes. Din fericire, Victoria Nuland, un politician serios si de perspectiva, s-a informat corect si nu a cazut in capcana propagandei portocalii. Aceasta a inteles faptul ca premierul Romaniei lipseste din motive obiective si a subliniat din nou importanta intalnirii dintre Victor Ponta si Joe Biden de anul trecut”, a adaugat Savu.