Scandal cu împuşcături la târg. Doi bărbaţi au ajuns la spital

Un scandal a izbucnit, duminică dimineaţă, la un târg din judeţul Bacău. Doi bărbaţi au ajuns la spital după ce au fost împuşcaţi cu un pistol cu bile.

02 oct. 2022, 12:47
Scandal cu împuşcături la târg. Doi bărbaţi au ajuns la spital

Scandal cu împuşcături la târg. S-a întâmplat în judeţul Bacău. Patru bărbaţi care vindeau struguri s-au luat la ceartă din cauză că unii dintre ei vindeau cu preţ mai mic.

Scandal cu împuşcături la târg. Doi bărbaţi au fost împuşcaţi pentru că vindeau struguri sub preţul pieţei

Citeşte şi Scandal monstru între activiştii Declic şi Tánczos Barna. Minstrul mediului le-a vorbit în maghiară VIDEO

Doi bărbaţi au fost împuşcaţi, duminică, în gât şi abdomen cu un pistol cu bile de cauciuc în urma unui scandal izbucnit în târgul organizat în comuna Balcani din judeţul Bacău.

„În cursul acestei dimineţi,  în târgul organizat în comuna Balcani, sat Frumoasa, judeţul Bacău, în urma unui conflict spontan, doi bărbaţi, de 37 şi 50 de ani, ar fi fost împuşcaţi în zona gâtului, respectiv abdomenului, de către un bărbat, de 49 de ani, din comuna Slobozia Bradului, judeţul Vrancea, care era însoţit de către un bărbat, de 31 de ani, din aceeaşi localitate. Cele patru persoane implicate în eveniment ofereau spre comercializare struguri şi, întrucât au apărut nemulţumiri cu privire la preţul de vânzare diferit stabilit de către aceştia, a izbucnit un conflict”, transmite Poliţia judeţeană Bacău.

La un moment dat, bărbatul de 49 de ani a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a tras în cei doi bărbaţi. Victimele au transportate de urgenţă la spital, în timp ce agresorul şi celălalt bărbat implicat în conflict au fugit.

Aceştia au fost, însă, prinşi de poliţişti şi duşi la secţie pentru audieri.

„A fost luată legătura cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, care se deplasează la faţa locului.  În cauză, se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor”, precizează oficialii IPJ Bacău.

Citeşte şi Momente de panică pe aeroportul din Suceava. Pasagerii unui avion blocat pe pistă au început să leşine