Scandal cu înjurături la biserică. Preotul e acuzat că a golit cutia milei VIDEO

Ceartă ca la uşa cortului într-o biserică din Craiova. Două grupuri de enoriaşi s-au certat din cauza preotului. Scandalul a luat sfârşit abia la sosirea poliţiştilor, care au urcat în dubă şi au dus la secţie 12 persoane. În urmă cu câteva zile, noul preot s-a baricadat în altar de teama enoriaşilor, care ameninţau că îl linşează.

RomaniaTV.net
08 mart. 2012, 21:17
Scandal cu înjurături la biserică. Preotul e acuzat că a golit cutia milei VIDEO

Preotul Ştefan Nardiu a venit la biserica Sfânta Cuvioasă Paraschiva în urmă cu trei luni. Enoriaşii au protestat, pentru că nu doreau schimbarea duhovnicului.

Vrem să-l dăm afară din biserică, să nu-l mai primim. Vorbeşte urât în biserică, jigneşte lumea, nu lasă lumea să se spovedească. A fost o cutie a milei, a băgat lumea bani, că a zis că face pentru biserică. Şi astăzi, când am luat-o, nu mai era nimic în ea„, s-a plâns unul dintre săteni.

Un reprezentant al Mitropoliei a venit la biserică pentru a sta de vorbă cu credincioşii. În timpul discuţiei, un alt grup, de susţinători ai noului preot, a intrat în biserică. „Au venit peste noi, noi tremuram de frică. Nu erau înarmaţi dar au venit cu gura mare, că ei sunt stăpâni aici„, au mai spus martorii.

12 enoriaşi au fost audiaţi, iar apoi lăsaţi să plece acasă. Credincioşii care nu sunt de acord cu schimbarea duhovnicului ameninţă că la slujba de duminică preotul nu se va putea apropia de biserică.