Scandal cu săbii şi pistoale, în Mehedinţi VIDEO

Violenţe şi scandal la marginea oraşului Drobeta-Turnu-Severin, judeţul Mehedinţi. O familie de romi susţine că este terorizată de mai mulţi indivizi din comuna Brezniţa de Ocol. În urmă cu câteva zile un bărbat a fost tăiat cu săbiile iar aseară, agresorii s-au întors. A fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru a calma spiritele.

RomaniaTV.net
11 aug. 2012, 07:46
Scandal cu săbii şi pistoale, în Mehedinţi VIDEO

Scandalul a izbucnit din cauza unui conflict mai vechi. Atunci agresorii au atacat cu săbiile un bărbat de etnie romă. Oamenii spun că sunt terorizaţi fără nici un motiv.

Pentru a calma spiritele, a fost nevoie de intervenţia mascaţilor. Poliţiştii deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili motivele de la care a pornit scandalul.

„La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de la poliţia municipiului Drobeta-Turnu Severin, împreună cu o echipă de intervenţie rapidă pentru atenuarea stării conflictuale (…) În prezent se efectuează cercetări pentru stabilirea stării de fapt”, a declarat Lavinia Pescaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Romii au depus plângere împotriva a două persoane. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, agresorii riscă pedeapse cu închisoarea.