Scandal imens la Insula Iubirii: Nu mai are viaţă cu mine pe insula asta

Probleme mari la emisiunea Insula Iubirii încă din primele ediții. Un scandal imens pare să fi izbucnit deja pe insula bărbaților. 

RomaniaTV.net
27 mai 2019, 08:00
Scandal imens la Insula Iubirii: Nu mai are viaţă cu mine pe insula asta

Este doar a patra zi pe insula bărbaților și deja au loc primele conflicte. La doar o zi dupã ce au petrecut împreunã la nunta dintre Aurel şi Dana, la Purimuntra lucrurile iau o întorsãturã total neaşteptatã.

INSULA IUBIRII 2019. Relaţii de ani destrămate într-o noapte de amor. Şi-au tatuat numele noilor cuceriri 

Seara îl gãseşte pe Aurel într-o stare de continuã agitaţie, iar de aici şi pânã la un scandal în adevãratul sens al cuvântului a mai fost doar un singur pas.

Atunci când Irina, sãtulã de genul muzical pe care Aurel l-a impus pe insulã întrega searã, îi reproşeazã acest lucru, concurentul nu reacţioneazã deloc bine, ba mai mult, începe să o jignească gratuit și nu poate fi calmat de nimeni, ajungând pânã la punctul în care aruncã un pahar de apã spre ispitã.

Convins cã nu există cale de împacare între ei, Aurel face şi o promisiune: „Nu mai are viață cu mine pe insula asta!”. Cât de departe va ajunge Aurel şi cum vor decurge în continuare lucrurile între ei, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediţie Insula Iubirii, luni, în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1.

INSULA IUBIRII 2019. Prima brăţară de cuplu a fost tăiată. „Nu era nevoie să mă umilească. Eram beată”