Scandal în celula lui Gheorghe Dincă în Penitenciarul Craiova. Bărbatul din Caracal, ameninţat cu moartea

Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu şi pe Luiza Melencu, ar fi fost ameninţat cu moartea în celula din Penitenciarul Craiova, unde este încarcerat, transmite #romaniatv". De asemenea, noi detalii apar în anchetarea crimelor din Caracal. Zeci de apeluri au fost făcute de pe telefonul Luizei Melencu, după ce aceasta a fost răpită de Dincă.

RomaniaTV.net
26 apr. 2020, 09:04
Scandal în celula lui Gheorghe Dincă în Penitenciarul Craiova. Bărbatul din Caracal, ameninţat cu moartea

Scandalul a pornit după ce în celula în care este închis Gheorghe Dincă a fost adus un interlop din clanul lui Oacă. 

Dezvăluiri de ultimă oră în cazul Caracal. Martor: Fetele au fost scoase din ţară de apropiaţi ai clanului Oacă VIDEO

Individul nu ar fi rezistat prea mult lângă bărbatul din Caracal şi a cerut să fie mutat, altfel îl va ucide pe Gheorghe Dincă.

Principalul suspect în cazul crimelor din Caracal i-a fi spus bărbatului în celulă că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, însă, pe Luiza Melencu ar fi dat-o unui clan de ţigani.

”Dincă nu se spală, are un singur rând de haine, iar noaptea sforăie de se cutremură pereții! Și îmi cerea să-i fac cafeaua! Auzi tupeu la el!”, li s-a plâns Bran prietenilor din libertate, conform Libertatea.

Telefonul Luizei Melencu, folosit pentru zeci de apeluri chiar în ziua dispariţiei

Pe 14 aprilie 2019, ziua în care a dispărut Luiza Melencu, telefonul tinerei a fost folosit aproape opt ore, timp în care a au fost efectuate zeci de apeluri audio şi video, precizează reporterii România TV.

Anchetatorii au precizat că telefonul fetei era în zona unei celule de telecomunicaţii din zona localităţii Dioşti.

„Aparatul a fost folosit chiar în acea zonă din acea localitate de o persoană, care ar fi fost complicele lui Dincă. Nu este exclus ca LUiza să fi fost dată unor clanuri de interlopi din Craiova”, a precizat Costin Soare, corespondent România TV.

Carmen Obîrşanu, avocatul familiei Melencu, a declarat, pentru România TV, că este vorba despre zeci de apeluri de durate diferite.

„Aceste apeluri nu sunt date Luizei. Este vorba despre numărul vechi care era pe un sim. Pe o cartelă pe care o avea în telefon. Sunt zeci de apeluri, mesaje date pe acest numărul de telefon. În dimineaţa reţinerii lui Dincă, de la ora 5:20 până la 11 a primit 29 de mesaje”, a spus avocatul care reprezintă familia Melencu.

Gheorghe Dincă a ținut permanent legătura cu polițiștii. Din luna aprilie, momentul când Luiza a fost răpită, și până în momentul reținerii, Dincă a primit zeci de mesaje și apeluri de la un telefon care era înregistrat la IGPR.

Dincă a ținut legătura cu o persoană de la IGPR, care și în ziua reținerii i-a trimis acestuia mesaje pe numărul de telefon de pe care monstrul de la Caracal l-a sunat pe bunicul Luizei. Dincă l-a anunțat pe bunicul fetei, la doar câteva zile de la răpire, că Luiza este plecată în străinătate.

„9 mesaje numai de la acest ofiţer de la IGPR. Aceste mesaje au fost pe parcursul a şase ore şi jumătate. Când a fost reţinut Dincă, acest telefon era în casă. 

Aceste apeluri făcute de ofiţerul de la IGPR nu sunt făcute numai pe numărul Luizei, ci şi sunt făcute pe numărul de telefon pe care l-a folosit Dincă înainte.

Avocatul familiei Melencu a menţionat că procurorii care anchetează cazul Caracal au întocmit o hartă a relaţiilor pe care Gheorghe Dincă le are cu diverse persoane.

„Între telefonul lui Dincă şi un telefon cu prerixul Arad sunt zeci de apeluri. De ce organele FBI ne-au interzis că ne legăm de familia lui Dincă în condiţiile în care avem dovada că de pe telefonul lui Dincă s-a vorbit cu un număr de Arad. Pe hartă numărul este tăiat”, a spus Carmen Obîrşanul, la România TV.

Detalii şocante în cazul Caracal. Gheorghe Dincă ar fi ţinut permanent legătura cu un poliţist din cadrul IGPR