Scandal în centrul oraşului Ovidiu din Constanţa. Două persoane au fost înjunghiate

Două persoane au fost înjunghiate, marţi seară, în centrul oraşului Ovidiu din judeţul Constanţa. Agresorul a fost prins de poliţişti la scurt timp după incident.

04 aug. 2021, 12:09
Scandal în centrul oraşului Ovidiu din Constanţa. Două persoane au fost înjunghiate
Scandal în centrul oraşului Ovidiu din Constanţa. Două persoane au fost înjunghiate

Scandal în centrul oraşului Ovidiu din Constanţa. Mai multe persoane s-au luat la bătaie, marţi seară, în zona Piaţetei din centru oraşului. La un moment dat, un bărbat în vârstă de 32 de ani și o femeie de 33 de ani au fost înjunghiaţi.

Scandal în centrul oraşului Ovidiu

Potrivit primelor informaţii, scandalul ar fi pornit după ce s-a aflat că femeia înjunghiată ar avea o relaţie cu tatăl agresorului. cu iz amoros. Femeia înjunghiată ar avea o relație cu tatăl agresorului, potrivit replicaonline.ro.

Polițiștii au fost sesizați despre conflictul produs în zona Piațetei din centrul oraşului. Deplasați la fața locului, oamenii legii au constatat faptul că două persoane (femeie și bărbat) de 32, respectiv 33 de ani, ar fi fost înjunghiate cu un cuţit.

Cele două victime au fost transportate la spital, fiind conștiente și cooperante.

Agresorul a fugit imediat după incident, însă a fost prins la scurt timp de poliţişti şi dus la audieri.

Citeşte şi Bebeluş ucis de mama lui, o româncă din Irlanda. Femeia şi-a înjunghiat şi copilul mai mare, dar acesta a supravieţuit

Alertă lângă Capitală. Un adolescent de 17 ani, înjunghiat de interlopi lângă o grădiniță

Un tânăr de doar 17 ani a fost înjunghiat de interlopi, lângă o grădiniță din București. Victima ar fi sărit în apărarea unei fete, o fosta iubită, care era agresată de câțiva bărbați membri ai unui clan. Victima se numeste Alexandru Argint și era în parcul din Cernica în momentul în care a fost înjunghiat.

A fost lovit cu pumni și picioare și apoi înjunghiat. Interlopii sunt din clanul Papina, iar agresorul Spartacus Zamfir a fost căutat acasă și nu a fost găsit drept pentru care a fost dat în urmărire.

10 persoane audiate de poliţişti. Se pare că o persoană a ținut victima, o alta a lovit-o și a înjunghiat-o. Adolescentul este în stare stabilă, la Spitalil Sfântul Pantelimon din București.

Citeşte şi Atac violent la mare, la Costinești! Bărbați înjunghiați pe o faleză