Scandal în clanul Sportivilor. Bebino îl cheamă la „interval” pe Mircea Nebunu

Scandal în clanul Sportivilor. Bebino îl cheamă la "interval" pe Mircea Nebunu şi îl provoacă la o luptă dreaptă. În ultima perioadă, cei doi s-au acuzat reciproc de fapte grave, inclusiv de faptul că ar fi contribuit la „fabricarea” unor dosare.

07 dec. 2021, 10:25
Scandal în clanul Sportivilor. Bebino îl cheamă la „interval” pe Mircea Nebunu
Scandal în clanul Sportivilor

Scandal în clanul Sportivilor. Plângându-se că este atacat constant de „săgețile” fugarului Mircea Nebunu, Bebino a răbufnit, zilele trecute, pe o rețea de socializare. I-a cerut lui Mircea Nebunu să accepte provocarea lui la luptă.

Citeşte şi: Bebino, liderul Clanului Sportivilor, coleg de închisoare cu monstrul din Caracal. Transferul a avut loc din motive de siguranţă

Scandal în clanul Sportivilor

Dacă Mircea Nebunu va accepta, în urma „meciului” s-ar putea stabili definitiv cine e șeful în gruparea Sportivilor și cine dirijează totul în Sectorul 4, scrie Spynews.ro.

Bebino a fost săltat dintr-o clinică de chirurgie estetică și, după o noapte în arest şi ore în şir de dat explicaţii, a făcut un atac de panică. Procurorii au chemat ambulanţa şi interlopul a primit îngrijiri medicale câteva minute. În faţa camerelor de filmat, Bebino şi-a scos bluza de pijama şi a dat semnalul răzbunării: „Mircea Nebunu ne-a legat!”.

Recent, Bebino a fost trimis în judecată, alături de alți doi infractori periculoși, pentru lipsire de libertate – faptă comisă asupra unor martori din dosarul în care el este acuzat de tentativă de omor.

Despre acuzațiile procurorilor, avocatul lui Marius Alecu susținea: „Acuzaţiile nu prezintă relevanţă şi nu au absolut deloc substanţă. (…) Clientul meu a obţinut în fond soluţia de achitare. Acel martor a fost prezent la incidentul din Tei-Toboc aproximativ 3 secunde. Declaraţia sa e o declaraţie corectă care reflectă adevărul, este favorabilă clientului meu”.