Scandal în Danemarca după ce o româncă a furat un cărucior cu tot cu bebeluş

Scandal de proporţii în Danemarca, după ce o româncă a furat un carucior cu tot cu bebeluş. Incidentul a inflamat la maximum spiritele printre localnici, neobişnuiţi cu astfel de infracţiuni.

RomaniaTV.net
31 aug. 2017, 07:06
Scandal în Danemarca după ce o româncă a furat un cărucior cu tot cu bebeluş

Tânăra de 23 ajunsese de o zi la Copenhaga și făcea o plimbare de recunoaștere printr-un cartier rezidențial, când a văzut un landou așezat în fața unei locuințe, așa cum obișnuiesc danezii să-și lase copii, la aer, pentru a dormi mai bine.

Românca nu a stat mult pe gânduri, a pus mâna pe cărucior și a fugit. Noroc că părinții bebelușului au auzit zgomote prin stația de emisie-recepție și au prins-o din urmă. Aceștia au reușit să o prindă înainte de a ieși din cartierul de vile, iar românca s-a apărat senin spunând că nu a observat nici un moment că în cărucior e un copil.

”Mie îmi trebuia doar căruciorul. Am și eu un copil. Pentru el l-am furat”, a declarat în fața polițiștilor danezi femeia.

Femeia a primit 30 de zile de arest, iar apoi va fi deportata, nemaiputând să intre în Danemrca timp de 6 ani.

Martorii spun că în furtul căruciorului în care dormea bebelușul ar fi fost implicată și o a doua persoană, tot o femeie, dar aceasta a scăpat. Cum complicea ei nu a suflat o vorbă despre identitatea acesteia, polițiștii danezi nu au reușit să ajungă la ea.

După acest incident, a fost declanșată o campanie agresivă împotriva românilor. Aceştia sunt acuzați că au trecut la alt nivel de infracționalitate: de la cerșit, la furtul portofelelor și spartul locuințelor, la răpirea de bebeluși.

Nu e suficient că ne furați portofelele și că ne furați din buzunare și din case, nu vă mai ajung banii din cerșit, acum ne furați și copiii!”, au titrat ziarele locale.


loading...