Scandal în PSD în cazul autonomiei Ţinutului Secuiesc. Paul Stănescu: „Avem colegi care vor să destabilizeze partidul”

Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a transmis un mesaj intern prin care susţine că sunt social-democraţi care se folosesc de scandalul privind autonomia Ţinutului Secuiesc pentru a destabiliza partidul. El i-a nominalizat pe Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici, Codrin Ştefănescu şi Dorel Căprar care i-au cerut demisia lui Marcel Ciolacu.

RomaniaTV.net
29 apr. 2020, 14:05
Scandal în PSD în cazul autonomiei Ţinutului Secuiesc. Paul Stănescu: „Avem colegi care vor să destabilizeze partidul”

Printr-un mesaj intern, Paul Stănescu afirmă că sunt membrii PSD care vor să „facă rău”, conform stiripersurse.

Mesajul integral al lui Paul Stănescu:

„Dragi colegi,

Văd ca exista niște colegi din PSD, Dancila, Teodorovici, Ștefănescu și Caprar care vor sa destabilizeze partidul și sa ne facă rău. Și au ieșit public cu declarații sponsorizate pe Facebook exact in ziua in care a ieșit și Iohannis violent împotriva PSD

Nu mi se pare o întâmplare. Adversarul nostru este in exterior. Și trebuie sa rămână așa.

Din partea mea Marcel are toată susținerea. Și voi face și asta public”

Deputatul PSD Dorel Căprar a afirmat că liderii PSD Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu „au vândut interesele naţionale ale României şi au rupt ţara în favoarea intereselor de grup„, făcând referire la adoptarea tacită a legii privind autonomia Ţinutului Secuiesc în Camera Deputaţilor. 

Marcel Ciolacu, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: „Astăzi am avut senzaţia că Vadim Tudor trăieşte şi este preşedintele României”