Scandal în sezonul nunţilor! O mireasă nu i-a permis surorii sale să-i fie domnişoară de onoare. Motivul este halucinant

O adolescentă, în vârstă de 14 ani, a fost devastată după ce sora ei care urma să facă nunta i-a retras titlul de domnişoară de onoare pentru că sânii ei sunt "uriaşi". 

RomaniaTV.net
01 iul. 2020, 05:57
Scandal în sezonul nunţilor! O mireasă nu i-a permis surorii sale să-i fie domnişoară de onoare. Motivul este halucinant

Tănăra a povestit că sora ei a rugta-o să-i fie domnişoară de onoare cu câteva luni înainte de marele eveniment. Mireasa a ales ca fetele să poarte rochii roşii, care se vor potrivi cu rochia ei. În ziua probei, când toate probau minunatele rochii, tânăra de 14 ani a fost uimită să vadă că rochia aleasă de sora ei îi vine perfect. 

Când a ieşit din vestiar, curioasă de reacţia surori sale, a fost şocată să-i surprindă privirea îngheţată aţintită asupra ei. 

Citeşte şi: Mia Khalifa şi-a amânat nunta, dar a pozat în rochia de mireasă. „Dacă lumea se sfâreşte, aşa să mă îngropaţi!” FOTO

„Am întrebat-o dacă nu-i place, dar pur și simplu nu a răspuns. M-a întrebat dacă poate vorbi cu mine în cealaltă cameră și i-am spus sigur. Am intrat în cameră şi ea doar se uita la mine şi ofta. Tot ce a putut să spună a fost: „Sânii tăi sunt uriaşi”, a povestit tânăra de 14 ani. 

Aparent, mireasă a fost complexată de bustul ei şi a presupus că, prin această rochie, ea şi soţul ei vor fi eclipsaţi de apariţia surorii ei voluptoase. 

„Nu poți purta asta la nunta mea. Îmi place rochia, doar nu tu în ea. Vreau ca toată atenţia să fie asupra mea şi a logodnicului meu. Îmi pare rău, dar nu poţi fi domnişoara mea de onoare”, i-a spus mireasa surorii sale. 

Citeşte şi: Nuntă cu reguli stricte la Cluj. Doi tineri au spus DA, în plină pandemie de coronavirus VIDEO

Furioasă pe decizia surorii sale, tânăra de 14 ani i-a răspuns agresivă spunându-i că este nedrept. Celelalte fete au renunţat la titlul lor de domnişoare de onoare până când mireasa nu-şi va cere scuze şi nu o va primi înapoi.

În urma acestor întâmplări, mireasa a acuuat-o pe sora ei că i-a stricat nunta, motiv pentru care adolescenta de 14 ani a povestit totul pe internet.